Kasper Porsdal lavede sin første stand-up special ‘Find 5 Fejl’ i 2016, og endelig – her seks år senere – kommer han til GARAGEN med sit andet show ‘Små ting jeg vil sige’. Oplev ham den 31 marts 2023.

Kasper Porsdal
Tager det virkelig så mange år at skrive et nyt show, tænker du? Om dette siger Kasper: ”Jeg har jo også lige skullet skrive den her pressetekst,” udtaler altså Kasper Porsdal, der selv har skrevet hele denne pressetekst. Ja, det er altså også bare mig, der skriver nu.

Jeg er klar med mit nye show, og det handler om alt det, jeg synes er sjovt. Sagt på den måde, jeg synes er sjovt. Og lige der hvor jeg synes, det er sjovest. Nemlig på en stand-up scene. Showet handler ikke om store ting. Jeg tror ikke, at vi har behov for flere meningsdannere, influencere og klummeartikelskrivere til at sætte ord på alt det, som ingen af os kan overskue at forholde os til. Jeg tror, vi har brug for at have det sjovt over alle de små ting. Showet gør dig måske ikke meget klogere. Men det får dig til at grine, for det er mit eneste mål med showet. Og jeg ved, at det bliver rigtig sjovt.
———
Biografi
Kasper Porsdal har været en fast den af den danske comedyscene siden 2013, hvor han for alvor gjorde sig bemærket til Zulu Comedy Galla, da han var udvalgt som et af de tre nye håb til showet i Operaen. I 2014 blev han nomineret til årets upcoming komiker i Euroman, og siden er det blevet til utallige optrædener rundt i landet, han har lavet onemanshowet ’Find 5 Fejl’ og comedyforedraget ’Den Grimme Fortælling’ i samarbejde med Red Barnet, der fokuserede på antimobning til landets folke-og efterskoler. Senest kunne man se ham på TV2 Zulu, hvor han optrådte til Zulu Open Mic. I dag er Kasper også tekstforfatter og radiovært på Radio 100 og NOVA, hvor lytterne har kunne støde på ham de seneste par år.
———
Kendt fra
x Vært på Morgen på Radio 100
x Find Fem Fejl (2016), one-man show
x Den Grimme Fortælling (2016), anti-mobbekampagne
x Zulu Comedy Galla (2013), en af De Nye Håb
x Euroman (2014), nomineret som Årets Upcoming Komiker


Klik på begivenheden her.

Pressefoto URBAN 13