Juletogene er nu i gang og kører med fuld fart gennem det nordsjællandske landskab med glade gæster. Billetterne forsvinder hurtigt når vi nærmer os de kommende køredage til næste tur. Så derfor spørger de dig, skal du også nå at komme med?

D. 10. samt 11. december er der dømt fuld damp til Jul på sporvejmuseet, som bringer dig tilbage til en snart svunden tid. Turen går fra København til Borup med damptoget, hvor du vil blive samlet op af busser som ikke ses mere i dag. Turen går derefter til sporvejsmusseet, hvor indgangen selvfølgelig er med i din købte billet. D. 10. december invitere Flynderupgård til Juletræsfest med masser af hygge i denne december måned. Der tilbydes masser af muligheder til dem som vil være kreative med julepyntet som kan hænges på træet i gården, eller tages med hjem. Denne tur er klart til dem som vil julehyggen bedst. D. 11. december køres der fra Helsingør mod København. Så hvorfor ikke tage en tur på strøget eller bare nyde Københavns smukke juleudsmykning i denne tid.

Du kan også stå af på Klampenborg og tage en tur i Dyrehaven eller tage på besøge bakken som afholder Jul på bakken. De kan også byde på en tur til Jul på Hammermøllen samt Jul i Mørdrup.

Du kan læse mere samt købe billetter her: https://veterantoget.dk/det-sker/

Nordsjællands Veterantog

Foto JTL