Irma Frederiksberg inviterer fredag den 31. marts byens borgere på afskedskaffe inden butikken på Nordre Fasanvej lukker ned. Det er naturligvis Irmas ikoniske blå kaffe, der vil blive serveret denne dag – og i butikken håber de at se en masse af alle de fantastiske, loyale kunder, der dagligt har spredt liv og glæde i butikken.

Fredag den 31. marts inviterer Irma på Frederiksberg byens borgere på afskedskaffe i tidsrummet kl. 15-18. Det sker inden Irma på Nordre Fasanvej lukker ned. I butikken vil de gerne markere afslutningen og inviterer derfor byens borgere på afskedskaffe for at sige pænt farvel og tak til alle de fantastiske og loyale kunder, der dagligt har mødt personalet med smil og glæde. Der vil blive serveret Irmas ikoniske blå kaffe fra en kaffevogn udenfor butikken.

Personalet håber, at byens borgere har lyst til at kigge forbi til en hyggelig afsked. ”Vi håber at se en masse af alle vores skønne kunder til en hyggelig eftermiddagskaffe, så vi kan sige godt farvel og takke pænt af for nu,” siger Helle Mønning, der er butikschef i butikken på Frederiksberg.

Kig forbi Irma på Nordre Fasanvej 175, fredag den 31. marts, hvor der serveres afskedskaffe i tidsrummet kl. 15-18.

Pressefoto Irma