På Reiki 3-Master går man endnu dybere og får her det vigtigste og mest kraftfulde symbol af dem alle – Master Symbolet. Det er det mest hellige symbol og det symbol med den højeste vibration. Brugen af dette hjælper med at forbedre healing af sjælen samt auraen samt afbalancering af chakraerne. Det kan endda hjælpe med at helbrede vores karma. Du forøger samt forfiner endnu engang energien betragtelig og du øger tilmed din intuition.

Pressefoto Healing By Chanell

Du lærer om Krystaller. Krystallernes energi der vil stimulere forskellige følelser og karaktertræk i os, så disse fremhæves og vi bliver bedre til at bruge dem i hverdagen. Vore fysiske legemer består af fine svingninger, og de forskellige sten/krystaller består af svingninger. Når vi kommer i kontakt med krystallerne, påvirkes vi af deres svingninger. Hver eneste krystal indeholder og udstråler forskellige vibrationer, der igangsætter de samme vibrationer i vores krop og sind.

Hver stenart udstråler sin helt bestemte vibration, en tanke-følelsesmæssig vibration og en eller flere farvemæssige vibrationer. Det er disse frekvenser, vi kan gøre brug af. Farver er også vibrationer. Enhver farve har også en energivibration.

Kort fortalt svarer hver farves vibration til de forskellige energicentre (chakraer) i kroppen, som repræsenterer forskellige fysiske som psykiske relationer.

Du lærer om Krystalhealing med Chakrarensning og afbalancering. Denne healingsteknik kan udføres på forskellig vis. På Reiki 3. master arbejder vi med en total chakrarensning og bruger krystaller til alle chakra. Krystaller og Reiki healing er en fantastisk kombination.

Du lærer om engle samt Engle Healing
Englene er her for at hjælpe os mennesker her på Jorden og de gør det gerne. Nogle af de områder, de ofte hjælper med, er f.eks. beskyttelse, trøst, omsorg, inspiration, men også mere konkrete ting som f.eks. at finde en parkeringsplads eller falde i søvn. Men et af de helt store områder øjne – er helt klart den smukke, meget kærlige samtidigt meget subtile healingsenergi, de er i stand til at formidle. At lade sig heale af englene er på ingen måde svært, det kræver ofte kun et ønske, tid, tro på at det sker.

Når du har gennemgået Reiki Master har du mester energierne med dig i din fremtidige healing.

Reiki 3 -Master er over 2 dage fra kl 9:00-15:00

– Kursusmateriale
– Meditation
– Medicinhjulet og dets opbygning
– Symbolerne Antahkarana og Raku
– Du lærer om Krystaller
– Du lærer om Krystal Healing
– Rensning og programmering af sten og krystaller
– Du lærer om Chakra rensning
– Du lærer om Engle
– Du lærer om Engle Healing
– Atlantis englesymboler
– Indvielser til Master Symboler og som er gør at de andre symboler bliver endnu mere kraftfulde.
– På Reiki 3-Master niveau får du en forbedret kraft gennem brugen af disse nye symboler.
– diplom

Pris: 4500,- DKK ( incl forplejning)/ 2 dage fra 9:00-15:00

Max 6 deltagere på et hold (=mere fokuseret undervisning)

https://healingbychanell.dk/vare/reiki-3-master/

https://healingbychanell.dk/manifestation-meditation/

Healing By Chanell

mobil:40563009