Kender du en eller flere medarbejdere i Frederiksberg Kommunes skoler og institutioner, som fortjener byens årlige anerkendelse Columbusægget? Så nominer din kandidat på www.frederiksberg.dk/columbusæg.

En gang om året uddeler Frederiksberg Kommunalbestyrelse to Columbusæg til medarbejdere, der har gjort en særlig indsats på børne-og ungeområdet i kommunen. Alle er velkomne til at nominere deres kandidat på Frederiksberg Kommunes hjemmeside, hvor der er sidste frist den 19. juni.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) opfordrer til, at alle, der har en kandidat, går ind og nominerer vedkommende:

”Der er så mange medarbejdere på byens skoler, i vuggestuer, børnehaver, SFO’er, m.m., der gør en kæmpe forskel for byens yngste og unge og hjælper dem til at få gode, trygge børneliv. Det er et af de vigtigste job, der overhovedet er, og det sætter vi forældre enorm pris på. Derfor giver det også mening én gang om året at gøre endnu mere ud af anerkendelsen ved at uddele disse Columbusæg,” siger han.

Der gives ét æg til en eller flere med arbejdere på henholdsvis en institution og en skole. Det eneste krav til den indsats, der nomineres, er, at det skal være en god idé, der kan inspirere andre.

Netop inspirationen er et vigtigt element, understreger formanden for Frederiksberg Kommunes Undervisningsudvalg, Ruben Kidde (RV):

”Medarbejderne på Frederiksbergs skoler er dygtige til at dele viden og til at lade sig inspirere af andre, og vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at understøtte, at alle gode idéer bliver til konkret virkelighed for så mange elever som muligt. Derfor lægger vi stor vægt på dette kriterium, men inden for den ramme, så er der frit slag for, hvad der kan nomineres,” siger han.

Når nomineringsfristen udløber 19. juni, vil undervisningsudvalget og børneudvalget indstille deres forslag til vindere, og det er kommunalbestyrelsen, der træffer det endelige valg.

Formand for Frederiksberg Kommunes Børneudvalg, Daniel Panduro (EL), glæder sig til at læse nomineringerne, og han ser frem til et svært valg med at indstille den endelige modtager:

”Jeg både tror og håber, det bliver svært. Medarbejderne på vores institutioner er hverdagens helte og heltinder, og deres indsats for byens yngste og deres forældre er uvurderlig. Det skal vi påskønne hver eneste dag – både som forældre og som by. Min klare opfordring til alle er: Husk at nominere din kandidat – og gør det så svært som overhovedet muligt for os i udvalget ved at give os mange kvalificerede kandidater,” siger han.

De to Columbusæg uddeles til efterår, og indtil da er det hemmeligt, hvem modtagerne er.

Kilde

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk