Alle er velkomne, når byens børn hjælper borgmester Michael Vindfeldt (S) med at tænde byens juletræ på Frederiksberg Rådhusplads lørdag den 26. november.

Årets træ er en økologisk Nordmannsgran ca. 20 meter, som er fundet i skoven ved Gribskov og pyntet med LED-lyskæder og stjerne.

Borgmester Michael Vindfeldt glæder sig til at se alle byens børn og deres voksne til arrangementet:

”Traditionen tro tænder vi juletræet på Rådhuspladsen, sammen med byens børn. Det betyder meget for mig, at vi igen i år kan tænde juletræet trods energikrisen, og at juletræet på Rådhuspladsen vil lyse op i mørket på Frederiksberg i et begrænset omfang mellem kl. 15 – 21”, siger han.

Træet tændes ca. klokken 16.30, men allerede fra klokken 15 kan børnene få varm kakao, man kan høre klokkespillet spille og gå på opdagelse i de forskellige aktiviteter på scenen og på pladsen.

Lys i mørket på trods
Årets juletræstænding løber af stablen lørdag den 26. november fra klokken 15 til 17.15 på Frederiksberg Rådhusplads. Træet tændes cirka klokken 16.30.

Se det fulde program for arrangementet på www.oplev.frederiksberg.dk

Juletræet vil være tændt i tidsrummet den 26. november 2022 til efter Helligtrekonger i januar 2023, som traditionen byder.

Foto ABW

Kilde.