“Den fantastiske Riesling fra østrigske Schloss Bockfliess er endelig på lager igen!

Og det kunne simpelthen ikke være planlagt bedre, for her er der tale om en superlækker hvidvin, som nærmest er skabt til forår og sommer. Den kommer med alle de klassiske Riesling egenskaber – nemlig friskhed, mineralitet og smagen af især citrusfrugter. Hertil kommer også modne abrikoser, fersken og et strejf af ananas. Og nu vi er ved Riesling – hvis du kunne tænke dig at blive endnu klogere på druen, så kan du lytte med på vores podcast her.

Bag de forrygende vine fra Schloss Bockfliess står ingen ringere end den berømte producent Pfaffl. Her kan man sit kram – se bare her:

ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD HELE 4 GANGE! (2017, 2018, 2020 & 2022) BEDSTE ØSTRIGSKE VINGÅRD – MUNDUS VINI (2020, 2021 & 2022) BEDSTE EUROPÆISKE VINGÅRD – WINE ENTHUSIAST (2016)

Riesling 2021 Schloss Bockfliess

Strukturen er tør og frisk, og vinen har en smukt integreret frugt. Eftersmagen er saftig og har en tilpas længde.

Vinen vil være en vidunderlig ledsager til fisk- og skaldyrsretter, vegetarisk mad, samt kylling og hurtige salater.

Prøv også disse to herligheder fra Schloss Bockfliess:

St. Laurent 2020 Schloss Bockfliess

Den østrigske druesort St. Laurent er beslægtet med Pinot Noir-druen. Vinen er domineret af lækker, saftig frugt, og eftersmagen er lang og behagelig. Lækker oplevelse!

En herlig vin at nippe til under madlavningen, samt til grillet kylling, lam og pastaretter.

Frizzante Schloss Bockfliess

Frizzante er et italiensk ord og betyder ”perlende”. Denne skønne frizzante fra Østrig er tør, men stadig med tydelig smag af stenfrugter. Også en anelse muskat fornemmes i den elegante og friske smag.

Vinen vil egne sig perfekt til fisk og som aperitif, og så smager den også forrygende uden mad!”

Foto: ABW