Hvad sparet er tjent, siger et gammelt ordsprog. Og du kan spare mange penge, hvis du ved, hvornår du skal købe de forskellige ting. Det kræver dog, at du langtidsplanlægger og tænker fremad i forhold til dine indkøb. Det er nemlig på den måde, at du kan spare mange penge, når du køber ting.

Det gælder også, når du skal have skoletasker. Her kan du spare omtrent halvdelen af skoletaskens pris, hvis du køber den på det rette tidspunkt – især hvis du køber den online.

Mange forældre venter dog med at købe skoletasken lige op til, at barnet skal begynde i skole, eller det er tid til et nyt skoleår. Gør man det, så kan det være svært at spare mange penge på en skoletaske, for det er netop der, at de fleste efterspørger nye skoletasker.

Vær ude i god tid

Når første skoledag nærmer sig, så kan det være en god ide at se på en skoletaske til den lille kommende skoleelev. Endda allerede når det er tid til førskole, selvom du i langt de fleste tilfælde sagtens kan anvende den rygsæk eller taske, som blev brugt i børnehaven.

Begynd allerede her at indsnævre søgningen i forhold til modeller, prisklasse og brand. På den måde kan du løbende pristjekke og se, hvordan prisudviklingen ændrer sig på de forskellige skoletasker. På den måde kan du slå til, når der kommer et godt tilbud, da du så kan se, hvor meget du kan spare.

For eksempel har Kids-world lige haft et stort udsalg, hvor du kunne få 50% på udvalgte skoletasker. 50% besparelse er altså halv pris på en ny skoletaske, hvorved det ikke bliver så voldsomt i budgettet i sommermånederne, hvor der også skal være penge til nyt tøj, sommerferie og forhøjelser.

Forarbejdet betaler sig

Når du køber en skoletaske, især hvis det er den første skoletaske til dit barn, så kan der også være en god besparelse i at vælge en skoletaske, som kan bruges i flere år og ikke blot det første år i 0. klasse.

Som udgangspunkt skal du nok regne med, at dit barn kommer til at have tre skoletasker i løbet af folkeskolen. Den første skoletaske, en til mellemårene og så en til de sidste år i folkeskolen. Sørg derfor for at vælge en skoletaske, der kan anvendes i flere år og har en størrelse, der gør det muligt.

 

Kids-world har lager i Esbjerg, hvorfra varerne sendes til børnefamilier på bl.a. Frederiksberg. Foto: Kids-world