Amfora Vin er en fritidsbaseret virksomhed, som gennem de sidste 10 år, har importeret vine fra producenter i Sydfrankrig, Toscana, Catalonien og Østrig, som de har besøgt på deres ferierejser.

Efterhånden er kundekredsen vokset fra deres eget netværk af venner, bekendte og arbejdskollegaer til en del andre kunder som gennem årene har smagt vinene hos deres venner og bekendte eller sågar har været på ture i udlandet og smagt vine, som de efterfølgende har googlet når de er kommet retur for at finde en forhandler af disse i Danmark.

Flere og flere vinproducenter overgår til økologisk produktion og sågar vegansk produktion. Det afspejler sig tydeligt i Amfora Vins sortiment, da mange af deres vine og cava’er er økologisk certificeret og flere er på vej til at blive certificeret.

Amfora Vin holder lukket i juli måned, men inden da holder de sommerudsalg på alle deres vine og cava’er, således du har mulighed for at få fyldt vinhylden op med vin og cava fra Amfora Vin. De giver 20 pct. rabat på 1. stk. prisen i resten af juni måned, så længe lager haves. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Du kan se udvalget på deres hjemmeside www.amforavin.dk

Du kan også skrive til ole@amforavin.dk hvis du ønsker at få tilsendt en vare- og prisliste eller hvis du fremover ønsker at modtage nyhedsmail fra os om åbningstider og gode tilbud.

De holder åben i deres vinkælder, som er på Laurids Bings Alle 2, Frederiksberg lørdag den 1. juli kl. 14-16.

Her vil der være muligt at smage et udvalg af deres vine og cava’er
Hvis du ikke har mulighed for at komme i ‘åbningstiden’, er du velkommen til at skrive til ole@amforavin.dk og afgive en bestilling, til afhentning på et aftalt tidspunkt, eller de kan også levere/sende mod betaling.

Foto: ABW