Med efterårets ankomst følger muligheden for at fordybe sig i Kulturnattens program. Når København og Frederiksberg den 14. oktober forvandler sig til et kulturelt mekka, kan børn og voksne gå på opdagelse i hundredvis af særarrangementer – og Kulturpasset giver adgang til de mange oplevelser, der kun finder sted denne ene dag om året.

Foto JTL

Se programmet på Kulturnattens hjemmeside fra den 14. september, hvor du også kan finde information om Kulturpasset, der giver adgang til de officielle arrangementer. I år kan Kulturpasset købes både digitalt og som badge i Kulturnattens webshop, når programmet offentliggøres.

Når mørket falder på den 14. oktober, slår hemmelige loger, historiske bygninger, kendte kulturinstitutioner og steder, der ellers er lukkede for offentligheden, dørene op for et væld af særarrangementer under Kulturnatten.
Byen forvandles til én stor kulturoplevelse for alle aldre, når fortid bindes sammen med nutid. Fra vikinger til rokokoparykker, krigstid og modstandsfolk, 1970’ernes hippier og de farverige 1980’ere til en tur i esportens verden. Kulturnatten rummer i år alle tidsaldre.

Ligesom der er plads til fordybelse både i kunstens, videnskabens eller meditationens verden – og til fest og ballade flere steder i efterårets magiske mørke, der også byder på ture helt ind bag kulisserne. Over jorden og under de steder, vi ser til daglig i byen.

Kulturnattens mange særarrangementer har én ting til fælles. De kan kun opleves denne ene dag om året.

Gå på opdagelse i Kulturnattens program her. På hjemmesiden er det desuden muligt at sortere i arrangementerne og planlægge sin rute gennem byen under Kulturnatten.

Om Kulturpasset

Alle over 12 år har brug for et Kulturpas for at få adgang til Kulturnattens officielle arrangementer.

Kulturpasset koster 110 kr. og giver adgang til over 220 særarrangementer samt fri transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 16.00 til kl. 04.00.

I år kan Kulturpasset købes både digitalt og som badge i Kulturnattens webshop fra den 14. september, eller fra den 1. oktober som badge i alle 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet samt på museer og udvalgte biblioteker i København og på Frederiksberg.

En voksen med Kulturpas kan gratis medbringe to børn under 12 år.

_________________________________________________________________
Om Kulturnatten

Foreningen Kulturnatten i København tilrettelægger og gennemfører Kulturnatten én gang om året. Medlemmerne betaler ikke kontingent, og alle arbejder ulønnet på nær Kulturnattens sekretariat. Kulturnatten modtager hverken støtte fra stat eller kommune, og den eneste sponsor er DOT, der sponsorerer transport på selve Kulturnatten. Alle indtægter kommer fra salg af Kulturpas, og et eventuelt overskud anvendes udelukkende til gennemførelsen af kulturelle arrangementer under næste års Kulturnat i København og på Frederiksberg.