Søger du en dygtig frisør på Frederiksberg, bør du finde vejen hen til Smallegade, hvor Jan Victor Nielsen har salonen Nielsen CPH. Her får alle, der sætter pris på godt håndværk, en professionel og kreativ oplevelse.

Jan klipper både børn og voksne, herrer og damer, og han har et godt frokosttilbud, så du kan få ordnet frisuren i frokostpausen. I tidsrummet kl. 10-13.45 får du en lækker klipning incl. vask og føn på 45 min. til en stærkt nedsat pris.

Kvalitetsprodukter
Nielsen CPH mestrer både kort hår og langt hår, og tilbyder også farvebehandlinger, striber og reflekser.

Jan samarbejder med bl.a. Sassoon Professional, en førende amerikansk frisørkæde, der skriver sin historie tilbage til 1960erne. Instruktørerne sammensætter kurser med lige dele passion og professionalisme, der giver ambitiøse frisører over hele verden den nyeste viden om hår, teknikker og produkter.

Moden skifter, men hår har altid brug for god pleje for at bevare sundhed og shine. Med Sassoons produkter har Jan en luksuriøs værktøjskasse, der kan tilpasses den enkelte kundes behov, uanset om man blot ønsker shampoo og balsam eller har brug for specialprodukter.

Vil du vide mere, så læs videre her. Du kan også følge Hair by Nielsen CPH på Facebook.