​​​​​​​I resten af juni og juli spørger Frederiksberg Kommune igen borgerne om, hvordan de oplever Frederiksberg og den kommunale service. Borgerundersøgelsen giver kommunen en pejling på, hvordan byen kan blive endnu bedre.

Hvad synes du om den offentlige transport, grønne områder, kultur- og fritidstilbud, skoler og børnepasning på Frederiksberg? Det er bare nogle af de spørgsmål, Frederiksberg Kommune stiller til 4.000 tilfældigt udvalgte borgere på Frederiksberg i forbindelse med Frederiksberg Kommunes borgerundersøgelse 2021.

Undersøgelsen skal kortlægge tilfredsheden blandt kommunens borgere og give kommunalbestyrelsen og forvaltningen et indblik i, hvilke emner og indsatsområder der ligger borgerne mest på sinde.

”Det er frederiksbergborgerne, der kender vores by bedst. Og det er dem, der kan give os en stor viden om, hvor vi gør det godt, og hvor vi skal blive bedre. Derfor håber jeg, at rigtig mange vil hjælpe os og deltage i undersøgelsen, så vi sammen kan gøre Frederiksberg Kommune endnu bedre” lyder det fra borgmester Simon Aggesen (C).

Kilde

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk