Det velgørende Lillebror Lotteri 2023 er på gaden – også i Frederiksberg kommune. Børnehjælpsdagen opfordrer flere lokale sælgere til at melde sig.

Pressefoto Børnehjælpsdagen

Tusindevis af børn og unge fra hele landet er i øjeblikket i gang med at sælge de velkendte Lillebror-lodder – for at sikre ekstra penge til deres forening eller klasse.

I Frederiksberg kommune er fire lokale sælgergrupper aktive med salg af i alt 1800 skrabelodder. Det drejer sig om Skolen Ved Bülowsvej 7.F, Frederiksberg Friskole 7. klasse, Frederiksberg Brass Band og Frederiksberg HF.

Et lod sælges for 30 kroner og heraf går op til 15 kroner direkte til den sælgende forening/klasse. Det kan hurtigt blive til en klækkelig fortjeneste, som f.eks. kan gå til nyt udstyr, træningstøj, fælles udflugter eller stævner.

“Vi ved, at mange – især foreninger og klubber – fortsat har økonomiske udfordringer i kølvandet på Corona og den høje inflation. Vi håber derfor, at kommunens borgere vil tage godt imod de frivillige sælgere – og støtte de gode, lokale formål. Samtidig opfordrer vi flere foreninger og skoleklasser til at gøre brug af Lillebror Lotteriet – som en nem og risikofri indtjeningsmulighed, der har eksisteret i mere end 100 år” forklarer Børnehjælpsdagens lotterikoordinator Josefine Nielsen.

Lokal støtte gavner også anbragte børn
Sidste år fik 228 idrætsforeninger, klubber og klasser fra hele landet en samlet provision på ca. 1,4 millioner kroner for deres salg af Lillebror-lodder.

Organisationen Børnehjælpsdagen, der står bag det velgørende landslotteri, anvender overskuddet fra lodsalget til styrkende aktiviteter for anbragte børn og unge – også i Frederiksberg kommune. Børnene bor typisk i plejefamilier eller på opholdssteder.

Lokale foreninger, klubber, skoleklasser eller andre organiserede grupper kan tilmelde sig som lodsælgere i hele lotteriets salgsperiode (24/2-16/6) via www.bhd.dk. Det koster ikke noget at bestille skrabelodderne og usolgte lodder kan returneres.

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGENS LILLEBROR LOTTERI
Lillebror Lotteriet sælges i perioden 24. februar – 16. juni 2023, typisk af børn og unge, der er tilknyttet en forening, idrætsklub eller skoleklasse. Et skrabelod sælges for 30 kroner, heraf går op til 15 kroner til foreningen, klubben eller klassen. Overskuddet går til Børnehjælpsdagens arbejde med anbragte børn og udsatte unge i Danmark. 

Tilmelding som lodsælger kan ske i hele salgsperioden: 
www.bhd.dk/lotterier/bestil-lodder

 
FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN
Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges personlige og sociale kompetencer gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Pressemeddelse