Leder du efter en hyggelig og kreativ vinterferieaktivitet i uge 7, så kom og vær med i STORMs finurlige og skøre værksted.

Pressefoto STORM

STORM bygger egne mesterværker af gamle køkkensager! Du får en lykkepose med sager til at bygge med, og der er masser af ekstra materialer. Du er også velkommen til at medbringe dit eget skrot fra køkkenskabe og -skuffer, og du må selvfølgelig tage dit eget kunstværk med hjem!

Vinterferieworkshoppen ledes af Julie Kyhl, kyndigt assisteret af billedkunstner Serine Sinding Yde. Julie Kyhl er et overflødighedshorn af fantasi og erfaring gennem mange år som scenograf på DR, illustrator, billedkunstner, forfatter mm. Hun er også repræsenteret med værker i museets aktuelle særudstilling om humor for børn.

Sæt god tid af til at bygge dit køkkenkunstværk OG til at opleve udstillingen Men hvad må vi så? Her kan du f.eks. i udstillingens første rum gå på opdagelse i et skørt og skævt køkken, lave mærkelige retter, udforske illustrationer, se/lytte til nye og gamle tv-klip mm.

Praktisk info
Medbring eller kom gerne i tøj, du må male i.
Workshoppen er særligt målrettet børn mellem 7-12 år, alle er dog velkomne.*
Der er ingen tilmelding.
Der kan være ca. 15 om arbejdsbordet ad gangen – børn har førsteret 
Det er gratis at deltage i workshoppen – voksne betaler dog museumsentré.
Du kan starte og slutte, når du vil – værkstedet lukker kl. 16.
*Vi kan desværre ikke modtage institutioner og større børnegrupper på workshoppen, men det vil glæde os at vise jer tilrette i særudstillingen til en sjov og lærerig oplevelse (vi anbefaler at booke plads).

Kilde.