Vilje, styrke, tro og håb til forandringer skabes indefra. Det er dig som skaber dit liv, det er dit ansvar. Det siger med Stine Klarskov, som holder foredrag torsdag den 23. marts 2023 kl. 19.00 på Codanhus, Frederiksberg.

Stine Klarskov fortæller om en personlig oplevelse, hvor hun kom ud for en sportsulykke. Ulykken medførte et stort vendepunkt i hendes liv, samt et langvarigt sygdomsforløb med mange senfølgeskader. Under sygdomsforløbet indtraf en mindre depression med ukontrollerede negative tankemønstre, bekymringer, angst og manglende håb for helbredelse og et lykkeligt liv.

En veninde fortalte hende om ”De tre principper”, der handler om, hvordan vi genfinder vores naturlige indre sundhed og velvære. Med principperne fik Stine vendt negative tanker til positive tanker. Hun fik vendt lidelse til fysisk smerte og tillærte sig taknemlighed og tillid til livet som medførte tro, håb og mirakler! Ja, for de findes, når du giver slip på kontrol, frygt, og ikke mindst giver slip på sygdom. Du er ikke din sygdom, intet er så fastlåst, at det ikke kan ændres.

Efter foredraget er der præsenteret teknikker til hvordan man selv kan tage et personlig ansvar for tankemønstre. Stine fortæller og deler hendes liv på en autentisk, nærværende og humoristisk tilgang til livet, ikke mindst hendes livsglade udstråling og tilgang til det positive glade liv.

Stine Klarskov er i dag livsvejleder og har 12 års erfaring som selvstændig stress-, trivsels- og sundhedsbehandler. Tidligere frivillig Seniorrådgiver hos Børns Vilkår – BørneTelefonen.

Dørene åbner kl. 18:30. Pris 100 kr. Overskuddet fra foredraget går ubeskåret til Legeheltene. Klik her på begivenheden og se hvor du kan købe din billet. 

BEMÆRK Hvis arrangementet aflyses, tilbagebetales billetprisen (dog ikke eventuelle billetgebyrer) 

Stine Klarskov / Pressefoto Legeheltene