Artiklen er sponseret

Hvis du står uden bil, og skal til at finde ud af, om du vil lease eller købe, er det noget, der kan virke uoverskueligt. Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest bliver godt informeret om de forskellige muligheder, som du har. Overvejer du at flexlease? Så kan du læse videre her for at finde guiden til flexleasing af bil.

Hvad vil det sige at flexlease?

For at kunne finde ud af, om flexleasing er den rette løsning for dig, er det vigtigt, at du først finder ud af, hvad dette faktisk indebærer. Når du vælger at flexlease din bil, betales registreringsafgiften af bilen i rater, så du altså ikke skal betale det hele på en gang, som du jo skulle, hvis du valgte at købe din nye bil fremfor at lease den.

Registreringsafgiften betales altså månedligt i mindre rater, der bestemmes ud fra en procentsats. Disse rater betales kun i den periode, som du leaser bilen i.  Hvis du ønsker at lære mere om denne form for leasing af bil, kan du finde Flexleasing information lige her.

Fordele ved flexleasing

Hvis du efter at være blevet godt informeret vælger, at flexleasing er den rette løsning for dig, er der forskellige fordele, som du vil opleve. Blandt andet giver flexleasing mulighed for at kunne finde en lidt dyrere bil, end du ellers ville. Dette skyldes, at du kun skal betale bilens pris ekskl. moms og registreringsafgift.

En stor fordel ved flexleasing er altså, at det giver dig mulighed for at køre rundt i drømmebilen, hvilket nok ikke havde været en realitet, hvis du skulle købe denne. Hvis du har store drømme om at køre i en bestemt bil, kan flexleasing altså derfor være løsningen for dig. Dette er altså en overordnet guide til dig, der overvejer flexleasing.

 

En stor fordel ved flexleasing er, at det giver dig mulighed for at køre rundt i drømmebilen. PR-foto