Fredag den 30. juni åbner gruppeudstillingen “ASPEKT 2” på Riises Landsted med fernisering kl. 16-19. Alle er velkomne. 8 kunstnere viser malerier med hvert sit unikke udtryk. Udstillingen kan ses fra 30/6 – 9/7. Åbent kl 13-18 og aftenåbent 4/7 kl 19-21.

Fredag den 30. juni åbner udstillingen “ASPEKT 2” på Riises Landsted på Frederiksberg. Fernisering er kl. 16-19, hvor alle er velkomne.

I den smukke og fredede bygning Riises Landsted, afholder 8 kunstnere en gruppeudstilling med titlen “ASPEKT 2”. Udstillingen løber fra 30. juni – 9. juli og foregår i naturskønne omgivelser ved Frederiksberg Have og Frederiksberg Runddel.

Udstillingen tager afsæt i maleri, men hver kunstner har sin egen stil. De er alle uddannet fra Kunstskolen Spektrum og er etablerede kunstnere med en række udstillinger bag sig. På Riises Landsted er de gået sammen om at lave en udstilling, som udtrykker den enkelte kunstners unikke udtryk, samtidig med at de ønsker at give publikum en oplevelse af en samlet udstilling, hvor kunstværkerne er afstemt i forhold til hinanden.

I udstillingsperioden vil der være artist talks og koncert tirsdag den 4. juli kl. 19-21 samt afslutning med artist talks søndag den 9. juli kl. 15. Begge arrangementer er gratis.

Tid og sted

30. juni-9. juli

Fernisering 30. juni kl. 16-19

Åbent alle dage kl. 13-18

Artist talks og koncert 4. juli kl. 19-21.

Afslutning med artist talks 9. juli kl. 15

Sted: Riises Landsted, Allegade 5, Frederiksberg

Der er fri entré

Om udstillerne Kunstnerne har før udstillet sammen i Galleri Kunst 86 i Ryesgade på Østerbro med gruppeudstillingen “ASPEKT”. “ASPEKT 2” er gruppens anden udstilling. Gruppens medlemmer er:

Susanne Luup, www.susanneluup.dk

Ulla Hauer, www.ullahauer.dk

Rosamynte Munch, www.rosamyntemunch.com

Susanne Bang Dahl, www.susannebangdahl.dk

Stine Yde, www.stineyde.dk

Inger Bennigsen, www.bennigsen.dk

Gitte Valentiner-Branth, www.valentiner-branth.dk

Mette Brinch, www.mettebrinch.dk

Pressefoto