Frederiksberg Kommune inviterer alle børn og deres voksne til fastelavnsfest på Frederiksberg Rådhus lørdag den 10. februar 2024. I år er der en ændring i forhold til tidligere år, da billetter er nødvendige for at deltage.

Foto ABW

Børn og deres familier kan se frem til en festlig fastelavn på Frederiksberg Rådhus, hvor der skal slås katten af tønden. Borgmester Michael Vindfeldt (S) vil kåre byens kattekonger og kattedronninger, mens Frederiksberg Brassband sørger for festlig musik og god stemning.

Borgmester Michael Vindfeldt ser frem til fastelavn på rådhuset:

“Fastelavnsfesten er et af vinterens højdepunkter. Det er den dag på året, hvor rådhuset er allerflottest, fyldt med glade børn i kreative udklædninger. Jeg glæder mig til en fantastisk fest med alle byens børn og deres familier.”

I år kræves der billetter for både børn og voksne for at deltage i arrangementet. Der er to tidspunkter at vælge imellem: kl. 11-12 og kl. 13-14. Da der er et begrænset antal billetter, opfordres alle interesserede til at sikre deres billetter i god tid. Der er fri adgang med billet.

Hent dine billetter til fastelavn på rådhuset