Artiklen er sponseret

Kunne I have gavn af en revisor i virksomheden? Det kan de fleste virksomheder i virkeligheden. Hvis I allerede har en fastansat, er det naturligvis ingen sag, men for mange mindre virksomheder giver det bedre mening med en ekstern revisor, der kan hjælpe jer med at få set forskellige ting igennem. Samtidig er det en god idé at vælge en lokal revisor, der kan gennemskue markedet i jeres geografiske område. Få hjælp af en revisor i København her.

Revisorer er relevante at inddrage i flere forskellige virksomhedssituationer. Er du iværksætter? For startups og andre nye virksomheder, er markedet måske en skræmmende størrelse, og alt hvad der handler om skat og andre ting, der skal registreres forskellige steder, kan være en jungle at finde rundt i. Derfor er det da også vigtigt, at jeres revisor ikke blot løser opgaverne simplest muligt, men også fungerer som rådgiver, så I selv har noget indflydelse på opgaverne.

Hav styr på alle detaljerne

Som ny virksomhed er der mange ting, der kan gå godt – men der er desværre også en god håndfuld ting, der kan gå galt. Det behøver ikke at være store ting, men små begynderfejl eller frister, der ikke er blevet overholdt, kan vise sig at få stor betydning på sigt, og derfor er det vigtigt at gøre alt for at undgå dem. Det kan I ved at arbejde sammen med en revisor, der kan holde styr på den slags.

Betalingsfrister er noget af det, der altid skal overholdes – det er umuligt at have fuldstændig styr på finanserne, overskud eller udgifter, hvis der er frister, der er blevet misset eller ikke er blevet bogført korrekt. Derfor må I sørge for fra starten at have fokus på disse ting, så I ikke pludselig står i en ærgerlig situation, man burde have undgået fra start.

 

Revisorer er relevante at inddrage i flere forskellige virksomhedssituationer. Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk