Så kom til Jobmatch og superligakamp i Parken.

I de kommende uger afvikles Veteran Match 2022 over hele Danmark. Ambitionen er at hylde danske soldaterveteraners indsats og samtidig hjælpe med at matche arbejdssøgende veteraner til det rette job. Det sker i et tæt samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, toppen af dansk fodbold, håndbold og ishockey og det lokale erhvervsliv.

Frederiksberg Kommune er sammen med FCK og Københavns Kommune med i initiativet, der finder sted den 30. september i Parken på Østerbro, og i den forbindelse inviterer vi veteraner til en spændende jobmatch-dag. På jobmatch-dagen i ”Parken” kan du møde deres jobkonsulenter, der sammen med FCK’s sponsor- og erhvervsnetværk vil gå i dialog med veteraner med ambitionen om at finde indgange til arbejdsmarkedet.

I 2021 blev 37 veteraner matchet med en virksomhed med henblik på videre dialog om beskæftigelse og 25 af dem er stadig i samme job.

Alle deltagere bliver samtidig inviteret til hyldestevent og superligakamp i Parken mellem FCK og AGF søndag den 2. oktober.

Så er du veteran og savner job, så skynd dig ind og læs mere om Veteran Match og hyldestkamp og tilmeld dig via dette link: www.dif.dk/samfundsansvar/veteran-match/jobmatch

Foto ABW

Kilde.