Artiklen er sponseret

Hvis du netop har fået svar på, om du er kommet ind på den uddannelse, du har søgt ind på, så skal der pludselig ordnes en masse praktiske ting. Først og fremmest så skal du have et stort tillykke, med at du er kommet ind på dit studie. Derefter skal du jo så overveje, om det er noget, du er forberedt på. Det kan nemlig være en omvæltning at starte på noget nyt, hvor der er en risiko for, at det slet ikke er noget for dig alligevel. Du skal også overveje ting såsom, hvor du skal bo, hvor du finde ud af dette gennem Juli Living.

Hvad skal der ske inden studiestart?

Når du har sagt ja tak til din studieplads, så skal du have fundet dig et sted at bo. Det kan være, at du skal have en lejlighed på Frederiksberg eller andre steder nær Københavnsområdet. Dette kan være lidt besværligt, men en boligportal som Juli Living kan hjælpe dig på vej; læs mere på juliliving.dk. Når du har sørget for at finde et sted at bo, der er nær din uddannelse, så skal du have styr på, hvilke bøger, der skal købes ind til dit studie. Derudover skal du selvfølgelig også orientere dig omkring, hvornår studiestart foregår.

Under studiestart

Når det første semester er skudt i gang, du har fundet dig en bolig gennem Juli Living, og bøgerne er købt ind, så er det vigtigt, at du ved, hvad du gerne vil opnå med din uddannelse. Det kan være, at du kun er der for læringen. Hvis du derimod også er der for at skabe venskaber, så bør du sørge for at være social og åben for nye bekendtskaber. Det er en god idé at deltage i de arrangementer og fester, der er blevet arrangeret for de nye studerende.

Først og fremmest så skal du have et stort tillykke, med at du er kommet ind på dit studie. Så er det tid at købe bøger og finde en god studiebolig. Foto: ABW