Den 1.-4. juni slår Enervit dørene op til sin nye “Hang-In-There”-kampagne, der skal motivere danskerne til at hænge i med træningen. Det sker i Frederiksberg Centret.

Pressefoto Nicolò Martinenghi – Valentina Celeste

Test om du kan ’hænge i’ længere tid end OL-svømmeren, Sarah Bro, og fodbold-freestyleren, Jonas Drøger, når Enervit opsætter en klassisk pull-up-bar i centret. Alle, der tester deres styrke i Enervits pull-up-bar, får en gratis proteinbar og mulighed for at blive Hovedstadens første uofficielle mester i at hænge i.

For at fejre, at Enervit lanceres på det danske marked, afholder den italienske producent af sportsernæringsprodukter sit første uofficielle mesterskab i at hænge i en pull-up-bar. Mesterskabet er en del af kampagnen “Hang-In-There”, der skal motivere danskerne til at hænge i med træningen, når motivationen daler hen over sommeren. Første stop på turen er Frederiksberg, hvor der er fornemt besøg af blandt andet OL-svømmeren, Sarah Bro.

Når Enervit i uge 22 er i Frederiksberg Centret, kan alle dyste mod danske sportsstjerner, influencere og resten af byen i kampen om at blive uofficiel mester i at ’hænge i’. Enervit opsætter en klassisk pull-up-bar, hvor man kan teste sin udholdenhed. Udover Sarah Bro kan du også møde fodbold-freestyleren Jonas Drøger, når kampagnen indvies i Hovedstaden den 1. juni. Alle, der tager kampen op mod resten af Hovedstaden, får en af de nye proteinbarer fra Enervit.

“Vi vil gerne møde så mange som muligt, så vi kan introducere vores produkter og visioner for dem. Derfor besøger vi Frederiksberg Centret, som vi ved er et samlingspunkt for mange mennesker. Vores ‘Hang-In-There’-kampagne udfordrer danskerne og tester styrke og udholdenhed. Vores produktsortiment kan støtte op om begge dele. Og så er det en sjov måde at introducere vores proteinbarer til de danske forbrugere,” fortæller Pietro Sorbini, Manager International Division, Enervit.

Enervit vil motivere både atleter og amatører
Siden 1974 har Enervit arbejdet med udviklingen af produkter, der skal forbedre træning og sundhed for både amatører og professionelle atleter. Selvom den italienske producent ikke hidtil har været aktiv på det danske marked, har Enervit allerede samarbejdet med flere danske atleter. Det gælder for eksempel de to danske cykelryttere, Mads Pedersen og Amalie Dideriksen. Nu har Enervit indgået et samarbejde med danske sportsstjerner som Sarah Bro og Nicki Pedersen, der også vil teste, hvor længe de kan hænge i en pull-up-bar.

“Vores produkter egner sig til mange sportsgrene. Protein er et ekstremt vigtigt næringsstof, som både amatører og professionelle atleter har nytte af. Protein er essentielt, ligegyldigt om man går efter styrke, udholdenhed eller restitution. Derfor samarbejder vi med sportsstjerner inden for forskellige sportsgrene, som kan formidle netop dette budskab,” udtaler Pietro Sorbini.

Højt proteinindhold, lavt sukkerindhold – god smag!

Enervit lancerer i første omgang fem forskellige proteinbarer i Danmark:

    •  

Enervit Milk Choco Coco med 27% protein og 168 kalorier

    •  

Enervit Dark Choco med 50% protein og 153 kalorier

    •  

Enervit Crunchy Hazelnut med 36% protein og 218 kalorier

    •  

Enervit Caramel Fun med 20 gram protein og 211 kalorier

    •  

Enervit Crunchy Double Choco med 20 gram protein og 211 kalorier

De nye proteinbarer lanceres fra uge 17 og kan købes i Bilka og Føtex.

Enervit The Positive Nutrition Company har siden 1974 arbejdet med udvikling af funktionel ernæring til sport. Gennem forskning og udvikling, samt produktion og markedsføring af sportsernæringsprodukter, henvender de sig til aktive mennesker, der går op i sundhed, velvære og god fysisk form. Enervit S.p.A. arbejder med at fremme en sund kultur inden for sportsernæring og ønsker at vise værdien af fysisk aktivitet i hverdagen. Derudover bidrager de aktivt til den bæredygtige omstilling ved at handle med respekt for mennesker, miljø og samfund i alle dele af deres arbejde. For at garantere produkter af højeste kvalitet, kontrolleres produktionsprocessen, fra idé til færdigt produkt, direkte fra deres egne fabrikker i Zelbio (CO) og Erba (CO).

Enervit har vokset sig store gennem samarbejder med sportsstjerner og sportsbegivenheder ved at støtte dem med produkter af højeste kvalitet.
I dag er Enervit stolt ernæringspartner for mere end 120 sportsbegivenheder på tværs af Europa, såsom Stockholm Marathon, Vasaloppet, Vatternrundan, Maratona dles Dolomites, Marcialonga, Dublin Marathon, Spartan Race Spain og Valencia Marathon. Derudover er de partner for mere end 135 sportsstjerner og elitehold, som UAE Team Emirates med Tadej Pogačar og Mikkel Bjerg, Trek-Segafredo Team med Mads Pedersen og Asbjørn Hellemose, Federico Pellegrino, Team Ramudden, Virtus Pallacanestro Bologna, Pewag Racing Team, Hervé Barmasse og Miguel Indurain.