En lejlighed er flyttet ind på børnebiblioteket

Bogen ”Børnene fra Sølvgade” er blevet omdannet til et sanseligt hjem med stue og værelser på Børnebiblioteket på Frederiksberg Hovedbibliotek. Her kan børnene gå på opdagelse hjemme hos Tristan, Katinka, Kirk og Petra fra Sølvgade. Undervejs dukker der spørgsmål op, om det at være en familie, at føle sig anderledes og at leve med store hemmeligheder.

Et godt bud på en familieaktivitet.

Bogen samt installationen henvender sig fortrinsvis til børn i alderen 8 til 12 år og tilbyder en anderledes og sanselig indgang til litteraturen, som måske kan vække undren og lyst til at læse sig ind i bogens verden.Installationen er skabt i samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg, Gentofte Centralbibliotek og designet af scenograf og oplevelsesdesigner Eva Wendelboe Kuczynski. Der er fri entré til installationen.

Frem til d. 23. april kan du også være med til fællesspisninger og forskellige workshops med udgangspunkt i forfatter Renée Toft Simonsens bog. Bogen er rigt illustreret af Zarah Juul. Se mere på bibliotekets hjemmeside fkb.dk, hvor du kan finde podcast, om hvorfor ”Børnene fra Sølvgade” er så vigtig en bog, og hvorfor du skal besøge bibliotekets installation. Her kan du også tilmelde børn til workshoppen: Design og byg en plante inspireret af ”Børnene fra Sølvgade”. Et hyggeligt værksted for hele familien..