Savner du inspiration til din næste teateroplevelse? Her kan du se en række af de teaterforestillinger, du kan opleve på Frederiksberg i efteråret 2022.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Indtil 29. oktober

TEATERKONCERTEN PETER SOMMER

Peter Sommer har siden debuten i 2002 markeret sig som en af Danmarks mest prisvindende sangere og sangskrivere. Han står med et omfattende katalog af sange om kærligheden, også den uforløste, sange med håbet om, at alt det, der ikke lykkedes i dag, måske vil lykkes i morgen.

Sted: Aveny-T, Frederiksberg Allé 102.

Entré: 190-490 kr. Teaterbilletter.dk

……………………………………………….

18. oktober – 12. november

SPILLEREN

Hasarddrama om arv, synd og en tante, der ikke vil dø. Dramatiker Line Kuntzon har gennemskrevet Dostojevskijs hasardroman Spilleren, og sætter fokus på de idiotiske krumspring, vi gør, for selv at føle os som vindere. Og især, når vi er i selskab med andre, der har højere status.

Sted: Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Alle 57.

Entré: 120-385 kr. Teaterbilletter.dk

………………………………………………

20. oktober – 26. november

TVÆRS

Radioprogrammet TVÆRS fylder 50 år. Aveny-T hylder et fantastisk radioprogram, der søndag efter søndag har givet og stadig giver unge tro, håb og kærlighed. TVÆRS er skabt af holdet bag succesforestillingen Mit navn er Greta og er baseret på 50 års historier fra virkeligheden med stærke budskaber om, hvordan du oplever, overlever og lever livet som ung.

Sted: Aveny-T, Frederiksberg Allé 102.

Entré: 170-240 kr. Teaterbilletter.dk

…………………………………………………

15. november – 10. december

SEX

“SEX” er baseret på den populære ungdomsserie med samme navn. Forestillingen handler om 20-årige Cat, som efter et uskyldigt kys rammes af forvirring og begær, og pludselig er hun splittet mellem den trygge kærlighed til sin kæreste Simon og en sprudlende forelskelse i Selma. Cat prøver desperat at undgå at såre nogen, men ender med at såre alle.

Sted: Aveny-T, Frederiksberg Allé 102.

Entré: 120-190 kr. Teaterbilletter.dk

…………………………………………………

Læs mere her.