To personer er anholdt og varetægtsfængslet for et voldsomt overfald og røveri begået ved indgangen til Christiania den 2. juli. Københavns Politi kender identiteten på en tredje formodet gerningsmand og opfordrer ham til at melde sig selv.

Foto ABW

Den 2. juli tidlig morgen blev en 16-årig dreng overfaldet af tre jævnaldrende, da han var på vej ind på Christiania fra Bådsmandsgade/Prinsessegade. Drengen blev slået og sparket, indtil han mistede bevidstheden, der blev smidt en fyldt dåse i hovedet på ham, og da han lå bevidstløs på jorden, røvede overfaldmændene desuden hans ejendele. Til sidst kørte en af de tre overfaldsmænd ind i ham med en knallert.

”Det er et særdeles brutalt overfald. Vores efterforskning viser, at den forurettede og de formodede gerningsmænd har en form for tidligere relation, men vi kan ikke gå i detaljer omkring dette på nuværende tidspunkt,” siger politikommissær Martin Christensen fra Københavns Politi.

To af de formodede gerningsmænd er blevet anholdt og sidder nu varetægtsfængslet, mens den tredje fortsat er på fri fod. De to anholdte er hhv. 16 og 20 år, mens den tredje formodede gerningsmand, som politiet nu søger, er 17 år.

”Jeg vil på det kraftigste opfordre ham til at melde sig selv, da vi godt ved, hvem han er og lige nu leder efter ham,” siger Martin Christensen.

Kilde.