Efter mange år med fast fashion og tarveligt stangtøj, er det nu heldigvis blevet mere eftertragtet at gå efter kvalitet – ikke kun for miljøets skyld, men fordi man simpelthen for mere værdi for pengene.

Tøj af høj kvalitet holder længe grundet materialevalget og det tidløse design, og det kan betale sig at få det repareret! Skrædder Birol er Frederiksbergs foretrukne valg, når det gælder professionel skrædderservice. Med over 30 års erfaring bag symaskinen er Birol Basoda den bedste til at fikse alt fra en syning, der er gået op, og defekte lynlåse til omformning af tøj fra bunden af.

Men skrædderen på Frederiksberg tilbyder ikke kun reparationer. Deres ekspres skrædderservice gør det muligt for dig at få din ordre syet, strøget og gjort klar inden for kun 1-3 timer, hvis du lige om lidt har en vigtig begivenhed som f.eks. et bryllup eller et forretningsmøde. Du behøver således aldrig at smide dit gode tøj ud, bare fordi det er gået i stykker. Skrædder Birol hjælper dig med at få dit tøj til at se fantastisk ud igen!

Birol stammer fra Tyrkiet, hvor han er udlært i Istanbul. ”I hovedet svømmede tankerne om at designe det næste Armani jakkesæt i et stort skrædderi med mahogni-møbler.” Der gik ikke lang tid som lærling, før Birol havde opbygget en kreds af tilfredse kunder. Da Birol kom til Danmark i 1997, arbejdede han som skrædder i Miljøcentreret i Høje Taastrup, inden han fik foden under eget sybord på Frederiksberg.

Dit tøj bliver som nyt igen
Med tiden har skrædderen udvidet med et renseri – et populært valg for dem, der ønsker at få deres tøj til at skinne igen. De tilbyder både tøj- og skjorterens, og renseriets effektive og miljøvenlige metoder sørger for, at jakkesættet eller frakken bliver som ny igen.

Skrædder Birols ekspres renseservice gør det muligt for dig at få din ordre renset, strøget og gjort klar inden for kun 24-48 timer. Så du behøver ikke at vente i dagevis på at få dit tøj tilbage.

Skrædderen på Frederiksberg har en masse tilfredse private kunder, men de samarbejder også med erhverv, eksempelvis tøjkæderne Kaufmann og Tøjeksperten. Så repræsenterer du en tøjforretning, kan du få hjælp til at fra omformning af tøj til syning af mærker med dit eget logo på.

Kunderne siger
“Enormt god service! Der er intet, der er for svært eller udfordrende at fikse. Jeg er kommet med hullede og trævlede beklædningsgenstande, som jeg aldrig troede skulle se lyset igen. Ligesom jeg er kommet med sjove idéer til omsyninger af tøj, som med det samme bliver grebet og udført “– Emma

”Virkelig flot håndværk og god service. Min jakke ser ud som ny, så nu kan jeg bruge den i mange år endnu” – Nikolaj

”Jeg kan på det varmeste anbefale Skrædder Birol. Venlig betjening og vigtigst – Et meget professionelt stykke skrædderarbejde. Fik lagt ærmerne op på min nye skind blazer og resultatet er så flot” – Bettina

Du kan få flere informationer her. 

Foto: Skrædder Birol