En af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, Jens Voigt, kommer til Scandic Falkoner i København d. 2. marts til en eksklusiv aften med sit nye onemanshow “Shut up Legs”.

Pressefoto Jens Voigt

Ifølge den pensionerede cykelstjerne Jens Voigt er cykelløb faktisk ganske simpelt.
Det handler om at presse sig selv helt til grænsen – og så lidt mere. Lidelserne og smerterne skal man kunne klare. Ellers må man jo bare bede sine ben om at holde kæft!

Tyskeren er blevet verdenskendt i cykelsporten for netop sætningen “Shut Up Legs”, og den lægger nu navn til hans nye onemanshow. “Shut up Legs Tour” gæster d. 2. marts Scandic Falconer i København.

Jens Voigt glæder sig til at møde sine danske fans og lover, at der bliver både stof til eftertanke og også masser af grin og røverhistorier.

“Cykling er i sin essens meget simpel. Man kan næsten skære det ind til, hvor god man er til at udholde smerte. Men sporten fortæller os også noget, som er langt mere komplekst og kan bruges i alle andre dele af livet. Så jeg håber, at jeg både får folk til at grine, men også giver stof til eftertænksomhed, ” siger Jens Voigt, der i en stor del af sin karriere kørte for Bjarne Riis’ mandskab og var vejkaptajn og skattet hjælperytter på det, der dengang var verdens bedste cykelhold.

I sit underholdende, sjove og åbenhjertige foredrag kommer Jens Voigt naturligvis ind på årene i dansk tjeneste.
“The Jensie” nåede selv at deltage i ikke mindre end 17 Tour de France. Tre gange har han vundet en etape i den franske rundtur, og i to omgange bar han den gule trøje. Det har alt sammen givet stof til masser af anekdoter for cykelinteresserede. Og så runder han naturligvis, om han nogensinde har fortrudt, at han sagde de berømte ord Shut Up Legs til sine ben.

Du kan fortsat købe billetter til foredraget her.

Kilde.