Oplev COPENHAGEN BLUES BAND den 18 marts 2023 på Bartof Station.

Bartof Station er en vidunderlig blanding af stemningen i en mørk NY underground natklub og en varm familiedagligstue – der er hyggeligt & rart, og det hele bliver styret med fast hånd af JazzMama og hendes drenge, som også kører en solid bar!

Det hele passer helt perfekt til dem og deres livemusik.

I Copenhagen Blues Band sætter de en ære i at levere deres helt eget energifyldte take på bluesgenren, hvor de frit blander den klassiske blues rock med noget af det bedste fra en stribe andre beslægtede genrer som soul, country, jazz, reggae m.m – altsammen leveret fra hjertet og med præcis den energi og kærlighed, som har formet vores livsrejse med musikken.

Først Rytmegruppen:
Frede på trommer, sangskriver og vokal
Nils på bas, sangskriver
Søren på congas og percussion.

De tre er ankeret i bandet og “timekeepers” …. de gør ikke stads ud af sig selv, men sætter en “dyd” i deres grooves og swinger fantastisk!

Felix, guitarist/solist & sangskriver/vokal, leverer den fede rytmespade. Felix er tro mod sine blueslegender, og på sin helt egen måde leverer han i bedste Robert Cray, Albert Collins, Dickey Betts, Santana stil sine fede soloer ….. og hans gear lyder bare fedt!
Men Copenhagen Blues Bands sound er i særdeleshed osse orgelets brusende og fyldige gulvtæppe udtrykt med Peters suveræne gehør. Og hans finurlige genialitet overrasker alle i soloer, når han folder sig ud – man kan ikke undgå at blive revet med!

På Bartof har de Bjarne Madsen med – en ydmyg herre og en rigtig holdspiller, der med sin dobro og fede blues slide guitar komplementerer Felix i et fedt samarbejde. Bjarne har også sine rødder i blues/country, Allman Brothers, Keb’Moe, Ry Cooder og har også et fantastisk gehør – de glæder sig til at præsentere ham!

Som sidste år har de igen på kor de 2 sangere Jan Nielsen & Therese Lomholt med rødder i soul/jazz, rock’n roll/pop, der med deres stemmer, rytmik og sind går lige i hjertet.

Og sidst men ikke mindst har de Charlotte Ottenheim i front med hendes unikke vokal, som sender tanker i retning af Hanne Boel og Annisette. Charlotte synger fra hjertet og får det hele til at gå op i en højere enhed.

De glæder sig til at se jer og vil overraske jer med nye numre og sange fra albummet, der udkom sidste år “Come a little bit closer”

Charlotte Ottenheim – vokal
Felix Falch – guitar, vokal
Peter Østbirk – orgel
Nils Bonne – bas
Frede Christensen – trommer, vokal
Søren Schou – congas og percussion
Bjarne Madsen – guitar
Jan Nielsen – vokal
Therese Lomholt – vokal.

Skal du også have en billet, så klik på begivenheden her.

Pressefoto Torben Christensen