Holte Vinlager kan med stor glæde fortælle dig, at deres helt store rosé bestseller, Roc de Candelon, netop er landet i den nye friske årgang 2021! Da kvaliteten – igen i år – til fulde lever op til deres forventninger til en klassisk Provence Rosé, har de købt hele produktionen.

Farven på vinen er en anelse mørkere end den traditionelle rosé fra Provence, men det er helt bevidst fra vinmageren. Han fortæller, at vinen får farven fordi han gerne vil have endnu mere blød frugt og længere dybde i eftersmagen. Derfor lader han drueskallerne ligge længere tid end tidligere, for netop at finde denne meget tilpassede balance mellem frugt, syre og dybde. Det kan kun lade sig gøre med den rigtige kvalitet af økologiske druer.

Roc de Candelon 2021 Alpes de Haute Provence

Vinen er ren og frisk i duften, og sender straks tankerne hen mod sol og sommer. Den har fine duft- og smagsnuancer af især roser og friske røde æbler. Smagen er meget elegant, med en fin fornemmelse af friskhed og lette krydderier.

Der bør altid ligge minimum én flaske i køleskabet af denne fantastiske vin!

Hvis du i forvejen kender Candelon, er du sikkert på vej til at trykke på køb-knappen, men hvis ikke, så kan vi fortælle dig, at det er vores mest solgte rosé gennem de sidste 6 år – deres kunder kræver den simpelthen. Det er herligt mundgodt, der med friskhed, elegance, karakter og stil overbeviser enhver – du bliver vild med den!

Foto: ABW