Der bages for Børnetelefonen – over bål! Mandag d. 24. oktober skal FDF-kredsen F10 Solbjerg på Frederiksberg, bage kage til fordel for Børnetelefonen.

FDF tror på, at der altid er brug for voksne, der tager sig tid til at være sammen med, og lytter til alt hvad børn har at fortælle. Børn og voksne i FDF F 10 Solbjerg har derfor i år meldt sig til at støtte den gode sag “Bag for BørneTelefonen”.

Men, FDF F 10 Solbjerg er jo en “udekreds”, hvor alle aktiviteter foregår ude i byens grønne områder. Og, det skal selvfølgelig også gælde, når der skal samles ind til BørneTelefonen. Derfor har lederne i kredsen mere eller mindre måtte skrotte opskrifterne fra Børns Vilkår som jo var tænkt til ovn, og istedet tilpasse konceptet til bål og stormkøkken.

Kim H. Winther, 58 år, er hjælpeleder i kredsen: “Jeg har ikke været med så længe, og bliver stadig imponeret over hvor meget børnene kan. Så jeg er sikker på, at vi nok skal få produceret noget fint bagværk, som vi kan sælge og samle penge ind”.

Og han fortsætter: “Det er altid et hit hos børnene, når vi tænder bål. Men, i det her tilfælde synes jeg også, at det er perfekt, at vi samtidig støtter Børns Vilkår. Det er vigtigt ,at børn oplever, at have relationer til voksne med noget på hjerte, og som har tid til at lytte”.

Det er planen, at FDF-børnene skal bage Fladbrød med rosmarin og ost, Boller bagt i Dutch-Oven, og Salte Popcorn. Alt sammen tilberedt over bål og på Trangia (stormkøkken). Målgruppen for salget er børnenes forældre, bedsteforældre og naboer.

_________________________________________________

FDF F 10 Solbjerg på Frederiksberg er en frivillig forening for børn og unge, der holder til ved Solbjerg Kirke. Vores aktiviteter foregår ude i byens grønne områder, og vi er udendørs hele året, uanset farven på himlen. Vi ønsker at forbinde børn og unge til naturen og skabe relationer hvor børnene møder voksne der har noget på hjerte. I samspil med Solbjerg Kirke har vi fokus på dannelse gennem kristne værdier, og vi giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF F 10 Solbjerg blev stiftet i 2021 og har i dag ca. 40 medlemmer.

_________________________________________________

Hvad er Børnetelefonen?
Hvert år afholder Børns Vilkår Bag for BørneTelefonen, hvor børn og voksne over hele landet bager og sælger kager til fordel for BørneTelefonen. Hver en kage, der bages og sælges, er med til at sikre, at vi på BørneTelefonen kan være her og lytte til de børn, der får samlet mod til at bryde stilheden*.

www.bornsvilkar.dk

FDF F 10 Solbjerg

Pressefoto Kim FDF F 10