BørnefestiBAL er børnenes festival og er flere gange blevet kaldt ”Børnenes Roskilde”. Festivallen møder børnene i øjenhøjde og opfordrer gennem sjove aktiviteter til leg, motion, musik og fri fantasi.

Det er en dag, hvor gæsterne mødes af et musikalks line-up i særklasse. Vi er i 2023 stolte af, til de yngste at præsentere Bluey og Bingo show samt Sine og Frække Rikke. De lidt ældre børn kan glæde sig til en fest med HipSomHap, MGP Show 2023, KARLA og Kalle B. Der er kort sagt musik til en hver smag og aldersgruppe og vi glæder os til at feste på Frederiksberg, Aalborg og Aabenraa. Du og familien kan få oplevelsen i Lindevangsparken den 3 og 4 juni.

BørnefestiBAL har alle år, gjort op med iPads og i år er ikke nogen undtagelse. På pladsen, vil alle aktiviteter være gratis og der er i år en gratis BørnefestiMALebog som skal inspirere de skønne gæster til at besøge de mange fine museer, og andre kulturinstitutioner vi har i landet. De fleste aktiviteter er lavet i samarbejde med deres sponsorer og du vil bl.a. kunne afprøve en sej aktivitetsbane og stor rutsjebane/slider, konkurrer med familien i fodbolddart, lave perleplader til mor eller far, tegne og lege med en masse opstillede legeting som stylter, fang en and og meget, meget mere.

BørnefestiBAL glæder sig til at holde dette års sjoveste fødselsdag i hele landet.

Tidspunkt: 11:30 – 16:00
Pris: 115 kr. +gebyr (Billetsalg via http://festibal.dk/
Det er muligt at købe mad og drikke – arrangementet er alkoholfrit.
Flere informationer fås her.

Pressefoto BørnefestiBAL