Holte Vinlager Frederiksberg præsenterer to helt unikke Black Friday tilbud. Med store besparelser på henholdsvis østrigsk hvidvin i særklasse og en knusende velsmagende Chianti, har du her chancen for at lave årets kup:

Det er lykkes os at skaffe storebroren til vores helt store hvidvinsbestseller gennem de sidste par år hjem til en vanvittig flot pris. Den smager endnu bedre, og det vilde er, at vi kan sælge den billigere end den ”normale” udgave! Det er et rasende godt glas hvidvin – så her er der altså virkelig noget at komme efter!

Grüner Veltliner Weinviertel 2020 Schloss Bockfliess Denne hvidvin udtrykker essensen ved Grüner Veltliner fra området Weinviertel fuldstændig perfekt. Den har en mere cremet, moden og varm frugt over sig, end vanligt. Det er især smagen af gule stenfugter som abrikos og fersken, der rammer dine smagsløg. Hertil kommer en let krydret eftersmag.

Nyd den gerne til krydret mad – det er simpelthen Grüner Veltliner når den er bedst!

Hvis du elsker en fyldig, tør og kompleks rødvin, er denne Chianti lige noget for dig. 5 år på bagen og perfekt moden netop nu. Riserva-betegnelsen garanterer, at den har lagret minimum 2 år på træfade og herefter 3 måneder på flasken. Med andre ord – der er virkelig kræset for detaljerne i denne forrygende italiener!

Kvaliteten er enestående, og det samme er prisen – slå til nu og gør et kup!

Chianti Riserva 2016 Terre di Ottavia Mørk kirsebærfrugt, indhyllet i stenede undertoner, og derefter granatæble og appelsinskal, som kommer med en skøn friskhed. Det er en meget harmonisk og elegant rødvin du her får fornøjelsen af. Tanninerne er vidunderligt integrerede, og vinen byder på så meget charme og drikkeglæde, at du bare ikke kan undgå at falde for den.

Vinens koncentration og kompleksitet, gør den yderst velegnet til fjerkræ, oksekød og gris.