‘Bach Maraton – Festspil Run’ forener det bedste fra den klassiske musikverden og langdistanceløbet: Fordybelse, refleksion, hjerne, hjerte (og fødder) blandet med underholdning på Frederiksberg.

Bach Maraton – Festspil Run går i sin enkelthed ud på, at cellist Toke Møldrup opfører de 36 satser i Johann Sebastian Bachs 6 cellosuiter og løber én kilometer imellem hver af dem! Publikum løber og lytter med.

Der er på ingen måde krav om, at man løber med på alle kilometerne; man er velkommen til at løbe med så langt, man lyster, og bliver man træt, kan man jo slå sig ned i Bakkehusets have eller nyde udstillingen og vente på, at Toke Møldrup – sammen med feltet – kommer forbi igen.

Alle er velkomne til at deltage – unge som gamle, både som løbende publikum og heppende langs ruten eller siddende i Bakkehusets have. Det er gratis at deltage.

Dato: 11 september 2022. 

Kl. 11.00: Starten går i Bakkehusets Have
Kl. 16.00 – 17.00: Underholdning ved bl.a. pianist Katrine Gislinge og SPRÆNG Danseteater i Bakkehusets have mens vi venter på at Toke Møldrup og de øvrige løbere kommer i mål.
 
Pressefoto