Der kan være mange gode grunde til at drikke alkoholfri vin, og det er ikke længere blot for gravide eller dem, der ikke kan tåle alkohol. Heldigvis er der sket en enorm udvikling indenfor området. Flere vinproducenter er begyndt at arbejde strategisk med alkoholfri vin, da markedet bliver større og større. Man kan se det som en god symbiose: Større efterspørgsel skaber bedre produkter og bedre vine skaber større efterspørgsel.

Indrømmet – god alkoholfri vin kan være svært at finde. Derfor har vi har smagt det meste, og udvalgt det bedste. Nedenstående anbefalinger har bevaret så meget af sin oprindelige smag som muligt, mens alkoholen er fjernet. Det giver drikkevenlige vine der er velegnede til alle.

Cabernet Sauvignon Faber

Velstruktureret Cabernet med tydelige smag af kirsebær, krydderier og egetræ. Nyd den gerne til mildt krydrede kødretter. Også rigtig god til milde oste.

Sauvignon Blanc Faber

Klassisk Sauvignon Blanc med klarhed, friskhed og masser af hyldeblomst og stikkelsbær. Nyd den gerne til de hurtige salater eller lette fiskeretter.

Rosé Faber

Let tilgængelig rosé, med let krydrede noter af hindbær. Med friskhed og finesse gør denne vin sig bedst til lette retter og som aftenhyggevin på terrassen!

Pinot Noir Zero Point Five

Her får du en herlig, frisk og let tilgængelig rødvin lavet på Pinot Noir. Smagen er mild og afbalanceret med en behagelig og frugtig harmoni. Rigtig god til fisk og lyst kød.

Riesling Eins Zwei Zero

Vinen dealkoholiseres forsigtigt, så de naturlige aromaer og nuancer fra Rieslingen bevares. Frisk, halvtør, frugtig og med en læskende afslutning.

Rosé Eins Zwei Zero

Denne rosé er så frisk, sprød og læskende, og støttet af en superflot syre, at man ikke savner noget i strukturen. Den byder især på noter af ribs, hindbær og jordbær.

Sparkling Riesling Eins Zwei Zero

Frisk og saftig smag af sprøde æbler. Perfekt til fisk og skaldyr eller lette pastaretter – også rigtig lækker som alkoholfri ledsager til en festlig lejlighed.

Foto ABW