Traditionen tro fyldes Frederiksberg med masser af julestemning, når gader, stræder og parker lægger hus til julemarkeder for enhver smag.

Foto: ABW

Julemarked i stalden på Store Godthåb

Julen starter på Store Godthåb, hvor gårdspladsen pyntes op, og du kan købe pyntegrønt, juletræer, diverse bånd og pynt til dekorationer, samt æbleskiver, gløgg og kakao. På udvalgte dage er det også muligt at udfolde sine kreative evner i den lune julestue og kreere sin egen juledekoration.

Tid: 17. november – 23. december
Sted: Store Godthåb, Godthåbsvej 79A

Læs mere i facebookbegivenheden

Julemarked i Haveselskabets Have

Glæd dig til masser af boder fyldt med skønne julesager, unikt kunsthåndværk og lækre delikatesser – både ude og inde. Oplev desuden den magiske stemning, når faklerne tændes i den stemningsfulde have.

Tid: 18.-19. november kl. 11-17
Sted: Haveselskabets Have, Frederiksberg Runddel 1

Læs mere på Facebook

Jul i ZOO

Rensdyrene og resten af alverdens dyr byder indenfor til en hyggelig naturjul i ZOO. Haven er pakket ind i ren(s)dyrket julestemning, bålsteder at varme sig på og massevis af gran og gevirer. Oplev et væld af sjove og lærerige juleaktiviteter for hele familien. Du kan blandt andet besøge julemanden i rensdyrstalden, løbe dig varm på isen, nyde julemusik under åben himmel, snitte små jule-mus og lave julepynt af gevir.

Tid: 18. november – 1. januar
Sted: ZOO, Roskildevej 32

Læs mere på ZOO’s hjemmeside

Magnetens julemarked

Igen i år afholder CFSV – Magneten Julemarked. Der vil være mulighed for at købe julegaver, julekranse og få taget årets julebillede med familien. Man kan også købe lune æbleskiver med gløgg og flæskestegssandwich.

Tid: Lørdag den 25. november kl. 11-14.30
Sted: Magneten, Bernhard Bangs Allé 43

Læs mere i facebookbegivenheden

Julemarked på Værnedamsvej

Kom og vær med til byens hyggeligste julemarked. Butikker, caféer og restauranter rykker ud på gaden og byder på det bedste, de har. Du kan blandt andet købe julegløgg, vafler, dejlig mad og gode tilbud. Der vil være stande med vintage, lopper, håndværk og unikke julegaveideer.

Tid: lørdag den 2. december kl. 9-16
Sted: Værnedamsvej og Tullinsgade

Se mere i Facebookbegivenheden

Advent på Fasangården 

Fasangården pynter igen i år gårdspladsen med lys, gran og juletræer og inviterer de fire søndage op til jul på varm gløgg, hjemmelavede æbleskiver og et spændende adventsprogram for både voksne og børn. Du kan blandt andet være med, når Claus Meyer tænder juletræet, møde julemanden der deler slik ud, og høre live-jazz.

Tid: Hver søndag i advent kl. 13-16.30
Sted: Fasangården, Søndre Fasanvej 73

Læs mere på Fasangårdens hjemmeside

Læs her.