Der vil være gode dråber i glassene, når Holte Vinlager Frederiksberg afholder whiskysmagning i samarbejde med Stauning Whisky. Det er lykkes dem  at få Bo Nygaard Larsen fra Stauning Whisky til at komme til Frederiksberg og fortælle om destilleriet, som nok er det mest kendte og anerkendte danske whiskydestilleri.

PR-foto Holte Vinlager

I løbet af aftenen vil du opleve bredden i sortimentet fra Stauning som f.eks. den bløde Rye og den røgfyldte Smoke. Desuden får du mulighed for at smage noget, der er hentet i Staunings allerdybeste gemmer.

Smagning finder sted torsdag d. 31. oktober kl. 18.00 og afholdes i butikken på Frederiksberg Allé 28

Det koster kun 249 kr. at deltage i denne smagning. Kom ind i butikken for at sikre dig billet til en aften i whiskyens tegn. Du er også velkommen til at skrive til os på frederiksbergalle@holtevinlager.dk eller ringe på tlf. nr. 3322 0096 så vi kan reservere plads til dig

Den korte historie om Stauning Whisky
Stauning Whisky, der holder til mellem Ringkøbing og Skjern, blev grundlagt i 2005 af ni venner som Danmarks første whiskydestilleri. I de første år var det et rent hobbyprojekt, men i dag er Stauning Whisky kendt og nydes over den ganske verden. Det skyldes ikke mindst den unikke smag, der er baseret på lokalt dyrket byg og rug, det rene og kalkfattige vand fra undergrunden samt lyngtørv fra omkringliggende tørvemoser.

I 2018 åbnede Stauning dørene til Danmarks første destilleri bygget til formålet. Her har de bl.a. hele 24 små kobberkedler og noget af det bedste udstyr i verden til at producere whisky. Selvom destilleriet emmer af innovation og moderne tænkning, så er det meste af hvad, der foregår her, temmelig traditionelt. For de holder fast i deres håndværkstraditioner fra den gang, de startede destilleriet i det nedlagte slagteri inde i Stauning by.

Stauning Whisky har vundet utallige internationale priser, f.eks. verdens bedste Single Cask Single Rye Whisky, og optræder også på listen over de mest anerkendte whiskydestillerier i verden.

Klik her og se hele deres sortiment fra Stauning Whisky.