Artiklen er sponseret

Vi bruger en stor del af vores tid på arbejdspladsen. Derfor er det essentielt, at vi grundlæggende set har det godt, når vi er på arbejde.
Søger du at skabe en bedre arbejdsplads for dine kollegaer eller medarbejdere? Så kan du med fordel følge nedenstående råd.

De basale behov

Det er naturligvis medarbejderens eget ansvar, at han eller hun er veludhvilet og klar til at arbejde, når dagen begynder. Men som overordnet kan du også gøre dit for at sikre, at det er rart at gå på arbejde. Frugt og snacks til virksomheder og erhverv er tiltagende populært i Danmark. Med frisk frugt i frokoststuen, kan dine medarbejdere nemt få stillet den lille sult i løbet af arbejdsdagen og præstere, som de skal. Desuden kan kombinationen af firmafrugt – frugt, snacks og nødder – og lækker te og kaffe vise medarbejderne, at I som ledelse sætter pris på dét arbejde, de bruger så stor en del af deres tid på at udføre.

Den professionelle udvikling

Få mennesker bryder sig om professionelt set at stå stille. Derfor kan det også være en god idé, at du som leder investerer i medarbejdernes faglige udvikling ved for eksempel at tilbyde kurser, workshops og træningsprogrammer, der kan hjælpe dem med at øge deres kompetencer og se en fremtid inden for netop jeres virksomhed.

Den gode ledelsesstil

Effektiv ledelse handler i højere grad om at inspirere og motivere end om blot at give ordrer. Sørg for aktivt at lytte til dine medarbejdere og vis dem, at deres idéer, bekymringer og udfordringer på arbejdspladsen altid bliver taget alvorligt. Tag konflikterne i opløbet og gør dit for at bidrage til en generel åben og konstruktiv kommunikation medarbejderne imellem. Så forhøjer du sandsynligheden for, at medarbejderne opretholder den produktivitet og positive attitude, som får virksomheden til at leve, trives og gro.

Med frisk frugt i frokoststuen, kan dine medarbejdere nemt få stillet den lille sult i løbet af arbejdsdagen. Foto: ABW

sider2022