Når Falkonersalen på Scandic Falkoner slår dørene op til sæsonens første forestilling, bliver det samtidig en indvielse af koncertsalens nye stole, som løfter siddekomfort og benplads op på et helt nyt niveau. Med opgraderingen af stole får det ikoniske spillested på Falkoner Allé plads til 275 færre gæster end tidligere.

Pressefoto Falkonersalen

Efteråret står for døren, og det betyder tid til kulturelle oplevelser. Når Falkonersalen den 12. september 2024 slår dørene op til en ny sæson, kan gæsterne nyde underholdningen med endnu højere komfort og bedre benplads. Den historiske koncertsal har nemlig brugt sommerpausen på at udskifte alle stole for at prioritere ergonomi og en endnu bedre gæsteoplevelse. Opgraderingen til de nye stole medfører et fald i antallet af siddepladser – der går fra 1.945 til 1.670.

“Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde endnu bedre faciliteter med de nye stole i vores historiske koncertsal. Komfort er en væsentlig del af oplevelsen, og vi har derfor valgt at investere i de bedst mulige løsninger, også selvom det betyder, at vi kan huse 275 færre gæster end tidligere. Vi glæder os til den nye sæson, og til publikum skal opleve de nye rummelige siddepladser,” udtaler Marina Goldmark, konferencechef hos Scandic Falkoner.

Falkonersalen har siden 1958 dannet ramme om utallige uforglemmelige oplevelser og haft besøg af flere af verdens største stjerner end nogen anden scene i København. I foyeren prydes væggene af de mange originale, signerede plakater som vidnesbyrd om alle de store artister, der gennem tiden har optrådt i den historiske sal – herunder The Rolling Stones, Bob Marley, ABBA, Prince, Jimi Hendrix, Louis Armstrong og Metallica.

En ny sæson spækket med gode oplevelser
Med de spritnye stole er Falkonersalen klar til at tage hul på en spændende sæson med et program, der genremæssigt byder på lidt af hvert. Kalenderen er fyldt med en mangfoldig række af begivenheder, storslåede musicals, tankevækkende og inspirerende foredrag, koncerter med både danske og internationale artister og flere underholdende stand-up shows. Sæsonen 2024 skydes i gang med premieren på den medrivende disco-klassiker “Saturday Night Fever – The Musical” og byder derefter på koncert med Blaue Blume, som betegnes som et af Danmarks bedste livebands samt på en række talks med interessante personligheder som EUs konkurrencekommissær Margrethe Vestager, den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels og journalist Stéphanie Surrugue.

Falkonersalens nye sæson skydes i gang torsdag den 12. september 2024, og alle koncerter og øvrige events kan ses her: www.falkonersalen.dk .