Den 1. september er det 60 år siden Hit House åbnede på Frederiksberg Allè.

Den 1. september er det 10 år siden koncerterne startede på Frederiksberg Runddel. De glæder sig til en festlig eftermiddag hvor Frederiksbergs borgmester Michael Vindfelt åbner koncerten kl. 14:00. Herefter tager konferencier Jørgen De Mylius over og byder velkommen på scenen til orkestrene Chimbo’s Revival, Black Devils samt Jitterboys.

Den sidste time frem til kl. 18 er ”legenderne fra Hit House” timen, hvor solisterne Frede Norbrink, Lecia Jønsson, Keld Heick, Tony Summers og John Andersen hver synger nogle melodier fra 60-erne med orkesteret Black Maria som support band. Annita Andersen og Kim Meier er foruden at være korsangere til solisterne også på scenen som solister, hvor Kim afslutter eftermiddagen med det kendte Peter Belli hit ”Har du nogensinde set København fra en DC 9”.

Hermed afrundes med en klar reference til Hit House, hvor Peter Belli var en hyppig gæst på scenen sammen med Les Rivals. Foreningen bag arrangementerne ønsker at takke Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Fonden for den økonomiske støtte, så koncerten igen i år er gratis for publikum. Se og læs mere på pigtraad.dk

PR-foto