Mere end hver tredje københavner bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco og Imerco Home på Frederiksberg vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.
Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når københavnerne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 40 procent af københavnerne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.
Hos Imerco og Imerco Home-butikkerne på Frederiksberg vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikkerne til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Her kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.
– Med det rigtige udstyr bliver aftensmaden lidt nemmere at lave, også for den travle børnefamilie. Det håber vi, at folk tager med sig fra vores køkkendage, fortæller Iryna Frandsen, butikschef i Imerco Home på Frederiksberg.
Hos Imerco og Imerco Home på Frederiksberg mærker de dog ikke en nedgang i salget af køkkenudstyr, selvom københavnerne bruger mindre tid på madlavningen. Faktisk er salget af køkkenudstyr steget med knap 10 procent på bare et år, og ifølge Iryna Frandsen skyldes det, at flere går op i køkkenudstyr og mere avancerede køkkengadgets – og gerne vil betale for, at udstyret er i høj kvalitet.