Et ægtepar fra Dragør er kendt skyldige i vanrøgt og vold mod deres tre fælles børn og kvindens ældste barn samt voldtægt af et af børnene og blufærdighedskrænkelse af to andre.

En 49-årig kvinde og en 54-årig mand blev i dag ved Københavns Byret idømt hver seks års fængsel. De blev begge kendt skyldige i vanrøgt og vold mod deres tre fælles børn, der nu er hhv. 14, 12 og 11 år og af kvindens nu 19-årige barn, da de kontinuerligt som en del af opdragelsen har vanrøgtet og slået børnene i en periode fra januar 2010 til 18. december 2018 i deres fælles hjem i Dragør.

Børnene blev i flere tilfælde lukket inde på deres værelser og udsat for vold ved i flere tilfælde at få lussinger i ansigtet og på kroppen, ligesom et barn blev slået til hun begyndte at græde, og et andet barn fik sat gaffatape på munden, når han græd eller larmede.

Derudover blev både kvinden og manden dømt for voldtægt og anden seksuelt forhold end samleje i en længere årrække mod deres fælles nu 12-årige søn. Den 54-årige mand er desuden dømt for blufærdighedskrænkelse af parrets nu 11-årige datter, og den 49-årige kvinde er dømt for blufærdighedskrænkelse af sin søn ved at have filmet ham, mens han var i bad.

Parret blev varetægtsfængslet efter dommen, som de ankede på stedet. 

Kilde. 

Foto ABW