Hvis du gerne vil være med til at skabe bedre forhold for landbrugsdyrene, når du handler ind, har du nu en ny mulighed. Nu kan du købe nemlig købe fødevarer, som er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse i REMA 1000’s webshop. Det betyder, at du kan få leveret produkter produceret med god dyrevelfærd lige til døren. Den form for dyrevelfærd, hvor dyrene har levet under åben himmel med plads og mulighed for at udleve deres naturlige adfærd.

REMA 1000 og Dyrenes Beskyttelse indgik i 2022 et strategisk samarbejde med henblik på at løfte udbud, markedsføring og salg af fødevarer produceret med dyrevelfærd på højt niveau. Aftalen indebærer blandt andet, at 25 procent af salget af alt fersk kød fra gris og kylling skal stamme fra frilandsproduktioner inden for en kort årrække.

Med Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse i webshoppen, er det blevet endnu nemmere for danske forbrugere at vælge god dyrevelfærd, også hvis de ikke handler i de fysiske butikker. Det kan være ældre, som har svært ved at komme udenfor, den travle børnefamilie eller blot de forbrugere, som søger den bekvemmelighed, der ligger i at få varerne bragt lige til døren. Webshoppen tilbyder levering til hele landet og har et stort udvalg af fødevarer, som er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse, glæder sig over det nye tiltag:

– Vi er meget glade for samarbejdet med REMA 1000, som viser et stort engagement i at fremme den gode dyrevelfærd i Danmark. Med det nye tiltag i webshoppen bliver det endnu lettere for danskerne at vælge produkter med god dyrevelfærd, uanset hvor de bor eller hvordan, de handler. Det er godt for dyrene og godt for forbrugerne.

Du kan handle god dyrevelfærd online her.

Kilde DYRENES BESKYTTELSE.

Foto ABW