Lyder det som et overvældende scenarie? Frygt ej – hver date varer kun 7 minutter!

Sådan foregår aftenen
KU.BEs skønne ZEN-lokale er rammen, når veninderne Helene og Magdalena er værter for speeddating i KU.BE. Denne runde af speeddating-events er for heteroseksuelle, hvor 10 mænd og 10 kvinder mødes. Her vil du sidde overfor din date, indtil de ringer med klokken, og det ene køn rykker videre til den næste person.

Efter dine ti dates, indleverer du et hemmeligt stykke papir til værterne med kryds ud for den/de person(er), du kunne tænke dig at se igen. Hvis de også har sat kryds ud for dit navn, vil de videregive jeres kontaktinformationer til hinanden, efter I har forladt arrangementet.

Så hvis du er interesseret i at møde den eneste ene, men ikke orker tage på date med en ny hver uge, er her en unik chance for at møde ti på én aften og spare både tid og penge.

Hvem
Mænd og kvinder mellem 25 – 40 år.

For at indsnævre aldersgruppen har vi sat aldersbegrænsning på. Vi er dog meget interesseret i henvendelser fra andre målgrupper med forslag til kommende arrangementer.

HVORNÅR
Der er mulighed for at deltage på fire forskellige datoer. Det koster 70 kr. at deltage. Gebyret er bl.a. for at understrege vigtigheden af, at din tilmelding er bindende, da arrangementet bliver ødelagt, hvis vi ikke er samme antal mænd og kvinder. Der følger en gratis drikkevarer med per billet.

Datoer:
16/2-23
9/3-23 (This night will be in English! So if you speak English, you’re welcome to join this day)
23/3-23

Alle dage kl. 19.30

Læs mere her på KU.BE.

Foto ABW