Frederiksberg Centret bliver snart et saftigt spisested rigere, når Jagger Copenhagen åbner op for servering af lækre burgere, sprøde fritter og kolde shakes på plan 3.

Glæd dig til fredag 10. november, hvor Jagger Copenhagen slår dørene op til deres nye spisested på Frederiksberg.

Jagger er resultatet af tidligere Michelinkok Rasmus Oubæks kærlighed til mad – og hans vision om at lave et alternativ til de eksisterende burgerkæder. Et sted, hvor maden altid er frisklavet, og hvor råvarerne er af høj kvalitet, med god smag og til en god pris. Et sted, hvor du kan møde dine venner eller komme med din familie, og hvor du med god samvittighed kan tage dine børn med.

Hos Jagger elsker de mad – og de er madnørder. Derfor går de op i selv den mindste detalje; at deres oksekød er hakket, så det får den perfekte struktur, at deres milkshakes er lavet af friske ingredienser som rigtige jordbær og belgisk chokolade, at deres bearnaisedip er lavet fra bunden med frisk estragon.

Jagger laver burgere, som Rasmus bedst kan lide dem. Med deres Jaggerdip, økologisk oksekød fra fritgående køer eller deres egen økologiske veggiebøf og en blød, økologisk briochebolle fra deres bageri i Sønderborg.

Glæd dig til kombinationen af Jaggers frisklavede burgere og den karakteristiske og uformelle Jagger ’vibe’.

Se mere om Jagger Copenhagen her!

Pressefoto

Læs her.