frederiksberg-L

Haver til Maver på skoleskemaet

Målet er at eleverne skal kunne dyrke og tilberede deres egne afgrøder. Fra næste skoleår bliver undervisningsforløbet Haver til Maver en fast del af skoledagen for alle elever i 4. klasse på Frederiksberg.

Læs mere
Haver til Maver på skoleskemaet

Anholdt for omfattende bedrageri ved salg på nettet

Anholdt for omfattende bedrageri ved salg på nettet
Efter længere tids efterforskning blev fire mænd i alderen 18 til 20 år tirsdag anholdt for omfattende bedrageri. De er mistænkt for at have solgt ting online, modtaget betaling og så aldrig have afsendt den lovede vare. De fire mænd mistænkes for mere end 190 forhold til en værdi af mere end 275.000 kroner.

Læs mere

Vær med til at bekæmpe digital svindel

Har du fået en mail fra en afsender, der vil tilbagebetale nogle penge, hvis du oplyser dit NemID? Eller måske er der tikket en sms ind fra en statslig instans, der har en vigtig besked til dig, som du skal logge på for at læse?

Læs mere
Vær med til at bekæmpe digital svindel

Nu lempes krav om mundbind i bus og tog

Nu lempes krav om mundbind i Movias busser, lokaltoge og flextrafik
Som led i den seneste aftale om genåbning af samfundet er det besluttet, at kravet om mundbind/visir nu fjernes i den kollektive transport, når passagerer og personale sidder ned. Hos Movia vil kravet om brug af mundbind eller visir derfor kun gælde stående kunder og stående personale, og når man går ind og ud af busser, lokaltoge og flextrafikbiler. Kunder undtaget fra mundbindskravet af f.eks. sundhedsmæssige årsager eller børn under 12 år er naturligvis fortsat helt undtaget.

Læs mere

Minifestival i Søndermarken

Over tre dage i juni vender Bloom tilbage som minifestivalen Bloom Under the Oak under åben himmel i Søndermarken og gør os klogere på universet, jorden og mennesket. Det sker den 18.–20. juni.

Læs mere
Minifestival i Søndermarken

Frederiksberg spørger borgerne

Frederiksberg spørger borgerne
Hvad synes du om den offentlige transport, grønne områder, kultur- og fritidstilbud, skoler og børnepasning på Frederiksberg? Det er bare nogle af de spørgsmål, Frederiksberg Kommune stiller til 4.000 tilfældigt udvalgte borgere på Frederiksberg i forbindelse med Frederiksberg Kommunes borgerundersøgelse 2021.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk