frederiksberg-L

De offentlige covid-19-testcentre lukker

På baggrund af sundhedsmyndighedernes faglige vurdering, har regeringen besluttet, at alle covid-19-testcentre skal lukkes senest den 31. marts 2023. Borgere, der ikke har et sundhedsfagligt behov for PCR-test, men ønsker en test i forbindelse med eksempelvis arbejde eller ferie, henvises efter den 31. marts 2023 til private testudbydere.

Læs mere
De offentlige covid-19-testcentre lukker

ÅBEN OMVISNING I CISTERNERNE

ÅBEN OMVISNING I CISTERNERNE
På årets udstilling har Kimsooja forvandlet Cisternerne til et foranderligt univers, hvori lys spaltes i alle regnbuens farver og bryder med det tidligere vandreservoirs mørke. Med den omsluttende installation aktiverer Kimsooja alle sanser og gør os bevidste om os selv og vores omgivelser. Cisternernes åbne omvisninger finder sted den første søndag i måneden kl. 12, samt hver anden torsdag kl. 19. Ankom gerne fem minutter før.

Læs mere

Frederiksbergdage med opera og bobler

Fra den 2.- 4. juni 2023 er der traditionen tro Frederiksberg dage – en stor begivenhed, hvor Frederiksberg slår dørene op for publikum og viser sig bl.a. fra alle dens helt store kulturelle sider. Og Fairytale Music & Opera er med igen. Skynd dig at få købt din billet.

Læs mere
Frederiksbergdage med opera og bobler

1. april skal hunden i snor på stranden

1. april skal hunden i snor på stranden
Mange hunde elsker at komme på stranden, da stranden giver mange forskellige muligheder for stimulering af snuden og opdagelser i vandet. Fra den 1. april til den 30. september skal hundeejere ifølge naturbeskyttelsesloven holde deres hund i snor, når den luftes på de danske strande. Der er dog undtagelser for specifikke strande, så det er en god idé at holde øje med skiltningen på din lokale strand.

Læs mere

Onsdagskoncert

I skal høre musik af Gioacchino Rossini, Tomás Méndez, Manuel de Falla, Mauro Giuliani, Georg Friedrich Händel og John Dowland, samt Cecilia Edman Bergman, Daniel Acosta, Valde Christensen, Ludvig Šmidl, Peter Pedersen og Peter Messerschmidt, alle guitar, Ronnie Aroeti og Nicole Chan, begge sopran og Hilde Zijlstra, fløjte. Det bliver et brag af en oplevelse. Som altid er der selvfølgelig GRATIS adgang! Koncerten varer ca. 45 minutter.

Læs mere
Onsdagskoncert

Koncert med Niklas Johansen: "Variationer"

Koncert med Niklas Johansen: "Variationer"
Som modtager af P2 Talentprisen, Sonning Talentprisen og 8 førstepriser ved internationale guitarkonkurrencer har den klassiske guitarist Niklas Johansen modtaget stor anerkendelse i både ind- og udland. Nu kan du opleve ham på tæt hold.

Læs mere

Copenhagen Blues Band

I Copenhagen Blues Band sætter de en ære i at levere deres helt eget energifyldte take på bluesgenren, hvor de frit blander den klassiske blues rock med noget af det bedste fra en stribe andre beslægtede genrer som soul, country, jazz, reggae m.m - altsammen leveret fra hjertet og med præcis den energi og kærlighed, som har formet vores livsrejse med musikken.

Læs mere
Copenhagen Blues Band

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook