Coffee Licious
Falkoner Alle 33
2000 Frederiksberg
32 20 00 87

De lokales kaffebar
Et sted de lokale kigger ind, få en kop kaffe, en sandwich eller et stykke kage. Sådan et sted er Coffee Licious, der af samme grund har en atmosfære, men uden at blinke kan kalde autentisk. Væggene prydes af malerier fra den ligeledes lokale kunstner Patrick Nænken. Det er en hyggelig lille café, hvor man kan spise frokost med sin veninde eller bare hente en kaffe to go. Kaffen kommer fra firmaet Copenhagen Cooffee Lab.

Motorcykler og veganere
Hvis du ser en masse parkerede motorcykler ved cafeen, kan du roligt træde indenfor. Når indehaver Breshna Mehtarzai ikke passer kaffebaren, kører hun på motorcykel, og hun har derfor mange venner, der kommer forbi på deres motorcykler. Søde og fredelige mennesker.

Veganere er også velkomne. Der er altid 1-2 forskellige vegan-kager at vælge imellem, alt brød er vegansk plys, og man også har mulighed for at købe en vegansk sandwich. Til kaffen kan man vælge havremælk uden ekstra beregning, og så har Coffee Licious også veganske smoothies.

På Coffee Licious er alle velkomne, og der er masser af overskud til småbørn og andre barnlige sjæle. Mens I nyder en god kop kaffe, en smoothie eller andre lækkerier, underholder personalet gerne børnene.

Hver søndag er der ”Byg din egen pandekage”-bar – også et tilløbsstykke for børnefamilier.

Glade kunder
Coffee Licious nærmest vælter sig i positive kommentarer på Facebook. Her et lille udvalg af anmeldelserne:

”Jeg fik i dag en fantastisk smagsoplevelse i form af en veganeris. Jeg havde hørt fra andre om isen men troede ikke rigtig på det” – Kenneth

”Lækreste sandwich på Frederiksberg. Alt var frisk og top service” – Anna

”Den bedste kaffe. Supe fedt lokale og kagerne er i top” – Danijel

”Virkelig hyggeligt sted! Lækre sandwiches og kager og rigtig god og autentisk betjening – vi fik en lang og god snak med den søde ejer om alt mellem himmel og jord – fx motorcykler! Helt klart et besøg værd!” – Rikke

”Har aldrig oplevet en så autentisk stemning. Kagerne smager fantastisk.” – Sebastian


sølvpartner