Holte Vinlager satser benhårdt på, at de i 2022 med fuldstændig ro i sindet igen kan invitere til Holte Vinfestival!

Men i år er den årlige vinfestival på Børsen aflyst. Og i lighed med sidste år har det bestemt ikke været nogen nem beslutning at træffe, meddeler Holte Vinlager Frederiksberg.

Holte Vinlagers vinfestival har gennem mere end 30 år været kendetegnet ved en helt særlig ting: Det er deres leverandører – altså dem, der fremstiller vinene – der skænker vinen. Og det kan de desværre ikke være 100% sikre på kan lade sig gøre i år.

“Der ligger rigtig mange begrundelser og overvejelser bag beslutningen. Men hvis vi ikke kan være helt sikre på at vores gæster får den samme gode oplevelse som de er vant til, så vil vi hellere aflyse end satse på at afholde vinfestivalen med risiko for, at mange af vores leverandører ikke har mulighed for at komme til Børsen i København,” meddeler Holte Vinlager.

Det er naturligvis coronanedlukningen der stadig spøger. Holte Vinlagers leverandører ER vinfestivalen, og de kan desværre ikke være sikre på at de kommer, da situationen i nogle lande, stadig er meget usikker.

Holte Vinlager ser frem til at kunne invitere dig til Danmarks hyggeligste vinfestival i 2022!