BURGER MED SESAMSTEGTE GULERØDDER
En god hjemmelavet burger kræver en dejlig blød og luftig bolle og en saftig bøf, som er lavet af god kvalitets kød. Det mener Chef Aagaard, som glædeligt deler sin opskrift med jer.
En god hjemmelavet burger kræver en dejlig blød og luftig bolle og en saftig bøf, som er lavet af god kvalitets kød. Det mener Chef Aagaard, som glædeligt deler sin opskrift med jer.
Den liflige duft af friskbagt pizza breder sig på Smallegade en efterårsaften, hvor folk er på vej hjem fra en lang arbejdsdag og ikke orker stå i køkkenet. Pakkerne med pizza, burgers, pastaretter og sandwich langes over disken i en lind strøm. Hos Bodrum Pizzaria får man alle klassikerne.
WISH Café Lounge søger nye smilende medarbejdere til servering og servicering til deres daglige gæster.
Kniber det med tid og overskud til at sætte hjemmelavet aftensmad på bordet i hverdagen, er der godt nyt fra madkonceptet Homemate på Peter Bangs vej og Frederiksberg Allé. De lancerer nu en ugekasse med mad til to dage, der er klar på 15 min. i ovnen, leveret til døren.
For ottende år i træk markerer Frederiksberg Kommune flagdagen for Danmarks udsendte. Læs mere her og se programmet for dagen.
Kedelhallen Kultur- og Idrætshus Frederiksberg præsenterer en stor nyhed mandag den 3. september. De har lavet et drinks- og menukort og i samme moment præsenteres KEDELBURGEREN.
Hvis du siger; MARGOT! Så svare Crazy Company, at de har fået skønne nyheder hjem i butikken.
Den super travle levemand og tekst-magiker Bo Evers har et lille hul i sin musikkalender og La Bonne kan med stolthed invitere ham ind i deres lille paradis på frederiksberg. Det sker denne gode søndag eftermiddag fra kl. 14.
Fladere mave, fastere bagdel og slankere lår. Hvem tænker ikke ‘ja tak’. Det kan Bailine på Frederiksberg hjælpe dig med.
Frederiksberg Kommunalbestyrelse besluttede forrige år, at der skal plantes cirka 50.000 ekstra blomsterløg i byen om året. Derfor inviterer Frederiksberg Kommune alle borgere, der kender et sted, der mangler blomster, til at bidrage.