Om Oktober KBH

I 2014 fik to unge herre en idé om at skabe et bureau, der ikke bare bare leverer et kommunikativt face lift, men hjælper virksomheder, brands, personligheder og koncepter med finde frem til deres autentiske identitet og styrker. Ulrik Knudsen og Andreas Von der Heide døbte deres nye projekt Oktober KBH. I dag er teamet blevet udvidet med en bred palette af kompetencer, så vi kan tage hånd om det samlede udtryk indefra ud og derved styrke den samlede brandværdi for vores samarbejdspartnere. Vi er en del af iværksætterfælleskabet Studio25 på Frederiksberg, og vi udnytter dagligt de mange kreative og nytænkende ressourcer, vi har adgang til i vores arbejde.

Vores tilgang

Vi tager altid udgangspunkt i kundens eksisterende DNA, da vi tror på, at den største gennemslagskraft ligger i de værdier, der udgør virksomhedens fundament. Vi gør meget ud af at forstå, hvad der driver dem, og hvor de gerne vil hen for at forstå, hvor vi kan gøre den største forskel. Samtidig har vi konstant fingeren på pulsen, og ved hvordan den samlede marketing og kommunikationsindsats kan skabe værdi for både brand og forbruger anno 2017.
Vi bringer virksomhedens autentiske styrker i spil, og giver dem nyt liv gennem webdesign, strategisk SoMe indsats, visuel storytelling og anden formidling af budskab og brand.

Vores arbejde

I løbet af de sidste to år, har vi hjulpet en lang række virksomheder til en øget brandværdi og tilknytning til deres kunder. Vores største projekt hidtil er Danmarks største altanfirma og altanleverandør Altan.dk, hvor vi kontinuerligt står for udvikling og produktion af både deres interne og eksterne kommunikation og marketingsmateriale. Man køber kun én altan i sit liv, og det skal være en oplevelse. Altan.dk har mere end 22 års erfaring i branchen, men de gør meget mere end blot at levere altaner af højeste kvalitet. De tager kunden i hånden fra start til slut på rejsen mod drømmealtanen. Den rejse er vi hos Oktober KBH med til at gøre til en oplevelse. Siden vi begyndte samarbejdet med Altan.dk, har vi bl.a. været med til at udvikle og brande konceptet for de to datterselskaber Alevator.dk og Altan-liv.dk, som et naturlig udspring af virksomhedens mission om at skabe det gode liv i byen.

Du kan læse meget mere om samarbejdet med Altan.dk, og en række af vores andre projekter på vores hjemmeside oktoberkbh.dk og følge med i vores daglige arbejde på de sociale medier. Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan gøre for dit brand, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi byder på lækker kaffe i endnu lækrere omgivelser.